• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth???

Malina_Filth napisał(a):Dzialalnosc w massmediach sie chyba wiaze z popularnoscia a popularnosc z komercha...Przeciez sklep z naszywkami , metalowymi bluzami to tez jest biznes, nie tylko taki sklep jest otworzony dla idei, zeby metaluchy nosily szatanistyczne szmaty...Jestem czcicielka Credek ale przyznaje fucktycznie ,,Nymphetamine'' ustavia zla krev w zylach..Dani odwalil troszke wioche na Metalmanii w Spodeczku z efektami specjalnymi ale poza tym Credki rzadza swiatem bynajmiej moim...Zadne negacje i negatyvne opinie o Credkach nie zmienia opinii true fanow opetanych przez COF Wink Smile

heh... skąd ja się domyśliłem z jaką opinią bede miał doczynienia Laughing Dla mnie cof to dalej chujnia i nie zamierzam na tym ręki położyć.
about:blank

Credki beda zawsze wieczne !!! a ich kolejne płyty to pokazywanie ich nieprzecietnych mozliwosci !!
jebać Lecha i wszystkich co sa mądrzejsi od niego... bla bla bla zakopać SOAD i nie ruszać gówna !!!

Dani_COF napisał(a):Credki beda zawsze wieczne !!! a ich kolejne płyty to pokazywanie ich nieprzecietnych mozliwosci !!

lol, naucz się pisać. A ostatnią płytą CoF której można bezboleśnie słuchać jest Midian.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Tomasz do Podstawówki !
Cytat:Dani_COF napisał:
Credki beda zawsze wieczne !!! a ich kolejne płyty to pokazywanie ich nieprzecietnych mozliwosci !!

lol, naucz się pisać.

skoro dani zle cos napisał to proponuje kupic sobie słownik ortograficzny.

A wracając do Nyphetaminki to bardzo dobra płyta.
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...

Widze ze szybko zalozyles sobie nowe konto na tym forum, badz sprowadziles rownie rozgarnietego kolege co Ty w celu popierania swych wczesniejszych wypowiedzi.

A co do bledu "ortograficznego"(tak naprawde stylistycznego), to jest to tak zwany pleonazm, zestawienie wyrazow znaczacych praktycznie to samo, tak dla Twej informacji.
Live Like An Angel, Die Like A Devil

no wiesz mysle ze tak nie jest, bo wcale cos nie musi byc zawsze wieczne. bo wszystko sie kiedys konczy Big Grin
Hymn Zgromadzonych Gwiazd Jest Jak Przewodnik, Dla Ścieżki, Po Której Błąkam Się Nocą...

Nie odpowiem na tego posta, bo jest zbyt głupi
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo

Do Midian da sie słuchać mimo że to już całkiem co innego. Natomiast dema powalały (może jeszcze debiut).

TOTAL FUCKING DARKNESS...
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..

Piękno Miłości napisał(a):no wiesz mysle ze tak nie jest, bo wcale cos nie musi byc zawsze wieczne. bo wszystko sie kiedys konczy Big Grin

Twoja samozwańcza poezja zabija... Szczególnie tekst z opisu...

Widze, że dołączylo tu więcej fanatyków cof. To przestaje być zabawne, ale to już do tematu 'plaga debilstwa' Laughing
about:blank

ja was kuurwa nie rozumiem... jak ci sie nie podoba post to go nie czytaj wyłacz go. a nie pierdol jaki to ty piekny i głupi jestes... asshole... Laughing

Tim stwierdzam, że niezdrovo podnieca cie temat o COF.. Laughing Uważaj żebyś przypadkiem kiły nie złapał, bo wkraczasz w kołyskę brudu,a nie w ,,plagę debilizmu’’...Pisz więcej jak cię to jara, opinie krytyki są baardzo ważne, nawet jeśli pochodzą z nizin intelektualnych... Wink

Wiecej was matka nie miała?!

Widze że ciekawe rozmowy sie tu odbywają Big Grin 8) Wracając do Credek, to musze przyznać że płyta Nyphetamine zrobiła na mnie duże wrażenie, jest dużo kawałków które da sie słuchać. I to raczej nie będzie koniec Credek, nie wiem czy ogladaliście raz program Hell's Kitchen tam był wywiad z Danim, i powiedział że zamierzają nagrać kolejną płyte, a nawet mają gotowe bodajrze trzy utwory. I równierz mieli pomysł aby nagrać płyte z samymi coverami. Wiec zobaczymy jak to bedzie.
Pozdrawiam wszystkich fanów Credek 8)

Jak te covery będą tak spierdolone jak "Hallowed be thy name" to ja dziękuję
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Wątek zamknięty