07-08-2005, 09:47 PM
2 z kolei ;]
Cytat:a tak poważnie to co wg Ciebie grali, bo już nieco skołowany jestem
Cytat:Taka "definicje" podaje takze oslawione juz metal-archives.com
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.yyy?
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.ysz... :?
thx za uwage !!!
![]()
![]()
Cytat:Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
thx za uwage !!!
![]()
![]()