• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth???

2 z kolei ;]

Cytat:a tak poważnie to co wg Ciebie grali, bo już nieco skołowany jestem

Grali (nie mówimy o demówkach) ekstremalny gothic metal... jest to tylko moje zdanie.
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"

Tak dobrego tekstu dawno nie słyszałem. Że coś takiego walnęli na SoR to normalka, ale tutaj na poważnie Question
"All that's left to say is: Farewell"

Taka "definicje" podaje takze oslawione juz metal-archives.com Rolleyes
Live Like An Angel, Die Like A Devil

Ta, na tej stronie Warraha jest sklasyfikowana jako 'dark ambient' :>

ale w Additional Notes ktoś wyjaśnia całe to zamieszanie z DArk Ambientem :>
[Obrazek: witchbanner.gif]

Cytat:Taka "definicje" podaje takze oslawione juz metal-archives.com

Hehe spawdziłem i faktycznie Smile samo takie pojecie zasłyszałem na imprezie ale nie dotyczyło Kredek.

Małe wyjasnienie może i jest bez sensu:
Dla mnie ta kapela ma bardzo mało wspólnego z Black metalem, zaznaczam też Gothic metal, a mroczne techno to inna sprawa.
sposób w jaki grają kojarzy mi się z niektórymi kapelami Gothic metalowymi a w szczególności chodzi o klawisze. Wokal to inna sprawa. I przedewszystkim tekstami... ale mowa o muzyce.

A metal-archives zawiera błędy i to znaczne Smile
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"

Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.

thx za uwage !!!

Laughing Laughing Laughing
Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.
yyy?

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.

thx za uwage !!!

ysz... :?
[Obrazek: bustersMini.jpg]

Cytat:Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.

<hegemon mode>

Twoja stara, równo grają.

</hegemon mode>

Hehe i bardzo dobrze.Ubzdurali sobie coś o wampirach i się cieszą...ah te dzieci... Laughing

AL-PL_1991_MAGGOT napisał(a):Ale chamstwo panowie odwalacie. Przecież to że w końcu zmienili wydawce i już w teledyskach nie ma tandet plastikowych (Manqentin itd.) to nie oznacza że stracili klimat i komercja ich zjadła (smacznego). Wystarczy sprawdzić (to tylko porównanie) 1 płytę Slipknot i 3. Wg. mnie w końcu moge włączyć teledysk i nie śmiać się z plaskikowo-plastelinowego "horroru"(mówie oczywiście o CoF). Teraz grają równo i uczy wystarczą na dłużej.

thx za uwage !!!

ekhm? co prosze? co do kredek.... fajny byl midian reszta mi sie nie podoba.... do nymphetamine podchodze raczej bez wiekszego zainteresowania

A ja natomiast lubię ich prawie wszystkie płyty no z wyjątkiem jednej.

Zaprawde wiele nam to tlumaczy Wink
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Wątek zamknięty