• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nymphetamine.....czy to juz koniec Cradle of filth???

Lilith napisał(a):Jeśli chodzi o Cradle Of Filth to jest to moja ulubiona grupa, jeśli mogę to tak nazwać. I szczerze mam to głęboko w d**pie czy ktoś uważa i ma jakieś wąty, że grają pseudo Black czy "jest to metal dla panienek".
Mnie się podoba ich muzyka, na koncie mają wiele świetnych albumów. Zarówno pierwsze nagrania są dobre jak i ostatnie do tej pory. Takie jest moje zdanie.
Peace.

Peace&Love&Kwiatuszki&Buziaczki
Live Like An Angel, Die Like A Devil

To forum ma zły wpływ na ludzi.... ;]

Oj lilith, nie jesteś już true!
a kto nie true - na stos i banicja (a raczej kolejność odwrtona)

jakby ktoś nir zauważył to sobie tak żartuje delikatnie Tongue

a co do kredek - niehaj ktoś powie, że coffin fodder to zzły kawałek ;p

Nivo napisał(a):Oj lilith, nie jesteś już true!

No tak bo w końcu TRUE nie słuchają "shitu", są twardzi, są mocni, są LEPSI. "Bo ja jestem prawdziwym metalem". Laughing

Odchodzę od normy...
Respect dla CoF all fans.

Oczywiście LOVE&PEACE [Obrazek: peace4fe.gif]

Lilith odpowiedz mi na jedno podstawowe pytanie- czy jestes gotycka suka i dlaczego tak?
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!

LCF napisał(a):Lilith odpowiedz mi na jedno podstawowe pytanie- czy jestes gotycka suka i dlaczego tak?

Hahaha (wypraszam sobie) - ja nie słucham Gotyku (no są wyjątki gdyż nie jestem ograniczona, na żady podgatunek cięższego grania). Preferuję Power Metal - a to chyba znacząca różnica czyż nie?
Po prostu przykre jest to, iż inne osoby słuchające ciężkich brzmień muzycznych (Np. Black) , uważają się za lepszych i wyśmiewają innych słuchających Np. Poweru. Nazywają się sami "Prawdziwymi Metalami".Ale to juz off-top.

Co więc do Cradle to płytka Midian czy From The Cradle To Enslave dla mnie są bardzo dobre.
Zresztą klipy mają też oryginalne. Podoba mi sie Np. From The Cradle To Enslave - całkiem przyjemny i zabawny.

Więc niech power metalowcy i inni zaczną wyśmiewać Blackowców i będzie po równo.
Po za tym śmieszne są te "walki" - wyśmiewania się z innych. Gorzej jak dresy :?

o czym wy tak wogóle mówicie, bo nie ogarniam sytuacji?

Lilith napisał(a):Preferuję Power Metal - a to chyba znacząca różnica czyż nie?

a bylas 2 kwietnia na koncercie czołowego przedstawiciela polskiego Power Metalu w klubie Cube?
[Obrazek: sbo3s4.jpg]

Lilith napisał(a):Hahaha (wypraszam sobie) - ja nie słucham Gotyku

Jak to nie. Przecież lubisz CoF.

Cytat:Po za tym śmieszne są te "walki" - wyśmiewania się z innych. Gorzej jak dresy

A co mam robić z kimś, kto reprezentuje poziom dresa ?
Brechtanie się z ludzi jest w pytkę, hahahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch

fakt, jest zajebiste, ale działa w obie strony.

Mnieto ni ziębi, ni chłodzi. A jak kogoś wkurwia, że przeczyta o sobie na jakimś zjebanym forum "jestes debilem", bo podchodzi do tego emocjonalnie to tym lepiej - większy mam ubaw, hahahahaha !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch

Nuillnac napisał(a):
Lilith napisał(a):Hahaha (wypraszam sobie) - ja nie słucham Gotyku

Jak to nie. Przecież lubisz CoF.
W innych tematach krytykujesz "pozerów", że niewiedzą czym jest bm i że nieznają się na muzyce, a tutaj właśnie sam pokazałeś, jaka jest twoja wiedza muzyczna.
Brawa dla tego pana Tongue

Ja sie tylko smieje z ludzi, ktorzy mieli przed soba tyle kapel, a wsluchuja sie non stop w CoF. W koncu tak bardzo ich wyidealizowali, ze okienko tych ludzi, na swiat muzyczny, zaczyna sie zamykac. Az w koncu nic poza CoF nie widza.
Oczywiscie, nie ma nic zlego w sluchaniu CoF, czy tez innych takich szeroko rozreklamowanych zespolow, tylko z umiarem ludzie - Tyle jest innych, lepszych kapel.
zieeef...

Artur napisał(a):Oczywiscie, nie ma nic zlego w sluchaniu CoF, czy tez innych takich szeroko rozreklamowanych zespolow, tylko z umiarem ludzie - Tyle jest innych, lepszych kapel.
No właśnie. Ja tak samo lubię posłuchać CoF bo to naprawdę ciekawa muzyka. Nie znaczy to oczywiście ,że ich uwielbiam tak jak 13-latki.
Wątek zamknięty