- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
1. tutaj nie ma zadnych osUb
2. h8tful. lepiej posluchac polskiej armageddy niz pedalskiego cof.
no man can see me and live
- Liczba postów:
- 78
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Dzemik, h8tful na pewnym forum zadal przezajebiste pytanie "armagedda to nie z polski przypadkiem?". ot cala filozofia.
h8tful, wiesz. czasem jak sie czlowiekowi nudzi to szuka rozrywki w najdziwniejszych miejscach, a nawet nie wiesz jak Twoje pytanie mnie rozweseliło.
no man can see me and live
- Liczba postów:
- 71
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
no prosze, jak niewiele trzeba człowiekowi do szczęścia
- Liczba postów:
- 8
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
muzyka jest jak kobieta. poznajesz ją, fascynuje cię, zrobiłbyś dla niej wszystko. po jakimś czasie wiesz, że ją kochasz i nie zamieniłbyś jej na żadną inną. jesteś jej "fanem", dojrzewasz razem z nią, akceptujesz ją z wszystkimi zaletami i wadami, tolerujesz jej zachowanie i niedoskonałości. prawdziwy fan nie narzeka publicznie na swoją miłość nie dyskutuje z kumplami o niej i nie kwestionuje, tylko słucha, uczy się i rozumie, bo przecież kocha. A jeżeli przestał, to niech sobie da spokój i zacznie wyszywać serwetki.
Szacunek dla C.O.F.
- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
bodomlake napisał(a):muzyka jest jak kobieta. poznajesz ją, fascynuje cię, zrobiłbyś dla niej wszystko. po jakimś czasie wiesz, że ją kochasz i nie zamieniłbyś jej na żadną inną. jesteś jej "fanem", dojrzewasz razem z nią, akceptujesz ją z wszystkimi zaletami i wadami, tolerujesz jej zachowanie i niedoskonałości. prawdziwy fan nie narzeka publicznie na swoją miłość nie dyskutuje z kumplami o niej i nie kwestionuje, tylko słucha, uczy się i rozumie, bo przecież kocha. A jeżeli przestał, to niech sobie da spokój i zacznie wyszywać serwetki.
Szacunek dla C.O.F.
Buahahahahhahahah dobre, naprawde dobre
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
- Liczba postów:
- 48
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A jak taka kołysanka na dobranoc ma draznic :?
- Liczba postów:
- 24
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Jeśli chodzi o Cradle Of Filth to jest to moja ulubiona grupa, jeśli mogę to tak nazwać. I szczerze mam to głęboko w d**pie czy ktoś uważa i ma jakieś wąty, że grają pseudo Black czy "jest to metal dla panienek".
Mnie się podoba ich muzyka, na koncie mają wiele świetnych albumów. Zarówno pierwsze nagrania są dobre jak i ostatnie do tej pory. Takie jest moje zdanie.
Peace.