- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
kto cie zniszczy zalezy od twoich przemyslen od tych rzeczy ktorych sie boisz. w twoim przypadku sadze ze unicestwi cie potwor z twojej szafy!!
- Liczba postów:
- 2,272
- Liczba wątków:
- 19
- Reputacja:
-
0
Za 50 lat zmartwychwstały Varg powoła faszystowską bojówkę, której jedynym zadaniem będzie wytropienie wszystkich wrzucających na niego na forum RMS w roku 2005, oraz wykonanie egzekucji na tych osobach i ich rodzinach...
Właśnie zsikałem majtki ze strachu...
- Liczba postów:
- 77
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Vikernes napisał(a):ale victoria na pewno nadejdzie
pewnie, że nadejdzie - w dniu w którym w koncu fiknie, a jego marmurowy domek przypieczetuja oblesnym krzyzem hehehe
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Nie bede się wypowiadał w sprawach ideologicznych, bo mnie zaraz zjecie ( a pewnych rzeczy z doświadczenia wiem, że ludzkość jeszcze nie jest w stanie pojąc bo do nich nie dorosła ), ale jeśli chodzi o muzyke pozwolę sobiezabrac głos. Jak wszedzie, tak i w NSBM znajdziesię parę perełek ( świetne "I Shalt Become" np. ) i gówno. Z tym, że NSBM grają głównie zafascynowani metalem łysi, któym brak talentu - i chuj z tego wychodzi w większości, takze owych perełek jeszcze mniej, niż w innych rodzajach muzyki. Konkludując - do nurtu NSBM nic nie mam i słucham, jeśli muzycznie coś soba reprezentuje.
P.S
Zauwazyłem, że ktoś napisał jakoby Darkthrone grało NSBM. Od kiedy ?
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
- Liczba postów:
- 331
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
NS to najgorsze co powstało na świecie.
Dla takich mam jedno wyjście: NA PAL I PODPALIĆ!!!!!!!!
Naziole powinni biegać razem z dresami i "czyścić świat" a nie grać metalu (buhahhahahahhahaha). Po drugie gdy ci wielcy NS zobaczyli by wszystko co robili naziści pewnie by siedli w kąt i płakali....
Ale puki co są twardzi....
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
NSBMy to najtwardsi metale, jakich znam! zero tolerancji dla lewactwa!
- Liczba postów:
- 154
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
0
Zapewniam cię, że bardziej niż te wszystkie tzw. "tolerancyjne " oszołomy migające się od służby wojskowej.
Poza tym gówno wiesz, jesli łączysz nazizm z narodowym socjalizmem, więc przestań błaznować i idź słuchać punk rocka na rockotekach.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
- Liczba postów:
- 222
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Oczywiście ,że nazizm i narodowy socjalizm to jedno i to samo. Nie wiem o co chodziło Nuillnacowi.