• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NSBM

kto cie zniszczy zalezy od twoich przemyslen od tych rzeczy ktorych sie boisz. w twoim przypadku sadze ze unicestwi cie potwor z twojej szafy!!
[Obrazek: Varg.JPG]
Odpowiedz

Za 50 lat zmartwychwstały Varg powoła faszystowską bojówkę, której jedynym zadaniem będzie wytropienie wszystkich wrzucających na niego na forum RMS w roku 2005, oraz wykonanie egzekucji na tych osobach i ich rodzinach...

Właśnie zsikałem majtki ze strachu...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Vikernes napisał(a):kto cie zniszczy zalezy od twoich przemyslen od tych rzeczy ktorych sie boisz. w twoim przypadku sadze ze unicestwi cie potwor z twojej szafy!!
aaa to jest w sensie: piekło jest w nas? Czyli że go niema ale jak stanie sie cos zlego to pomyslimy ze jest.
Ciebie własny umysł unicestwi zanim jeszcze do liceum pójdziesz.
skucha próbuj dalej.
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Vikernes napisał(a):ale victoria na pewno nadejdzie

pewnie, że nadejdzie - w dniu w którym w koncu fiknie, a jego marmurowy domek przypieczetuja oblesnym krzyzem hehehe
Don't serve the army - BASTARDS !
They'll lose the war - WE DON'T CARE !
Don't love your country - IT KILLS YOU !
Try to survive - DESERT !
Odpowiedz

Vikernes napisał(a):banda ignorantow. sami nie wiecie co mowicie/piszecie!! mozecie uwazac mnie i Mistrza Grishnacka za oszolomow, ale to sie skonczy dla was fatalnie!!

Urzekła mnie twoja historia, gadasz jak Rydzyk Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

porownanie mnie do rydzyka bylo najgorszym oszczerstwem jakim mnie uraczono. wielkie dzieki!! Laughing
[Obrazek: Varg.JPG]
Odpowiedz

Nie bede się wypowiadał w sprawach ideologicznych, bo mnie zaraz zjecie ( a pewnych rzeczy z doświadczenia wiem, że ludzkość jeszcze nie jest w stanie pojąc bo do nich nie dorosła ), ale jeśli chodzi o muzyke pozwolę sobiezabrac głos. Jak wszedzie, tak i w NSBM znajdziesię parę perełek ( świetne "I Shalt Become" np. ) i gówno. Z tym, że NSBM grają głównie zafascynowani metalem łysi, któym brak talentu - i chuj z tego wychodzi w większości, takze owych perełek jeszcze mniej, niż w innych rodzajach muzyki. Konkludując - do nurtu NSBM nic nie mam i słucham, jeśli muzycznie coś soba reprezentuje.
P.S
Zauwazyłem, że ktoś napisał jakoby Darkthrone grało NSBM. Od kiedy ?
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Norsk Arisk Black Metal w koncu - nie??? Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock: Confusedhock:
CP/DP
Odpowiedz

NS to... a zreszta
Odpowiedz

NS to najgorsze co powstało na świecie.
Dla takich mam jedno wyjście: NA PAL I PODPALIĆ!!!!!!!!
Naziole powinni biegać razem z dresami i "czyścić świat" a nie grać metalu (buhahhahahahhahaha). Po drugie gdy ci wielcy NS zobaczyli by wszystko co robili naziści pewnie by siedli w kąt i płakali....
Ale puki co są twardzi....
Odpowiedz

NSBMy to najtwardsi metale, jakich znam! zero tolerancji dla lewactwa!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):NSBMy to najtwardsi metale, jakich znam! zero tolerancji dla lewactwa!

raczej najbardziej popierdoleni. Ciekawe czy byli by tacy twardzi na wojnie...
Odpowiedz

Zapewniam cię, że bardziej niż te wszystkie tzw. "tolerancyjne " oszołomy migające się od służby wojskowej.

Poza tym gówno wiesz, jesli łączysz nazizm z narodowym socjalizmem, więc przestań błaznować i idź słuchać punk rocka na rockotekach.
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz

Nuillnac napisał(a):Poza tym gówno wiesz, jesli łączysz nazizm z narodowym socjalizmem

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nazizm

czytaj i przestań pierdolić.
Odpowiedz

Oczywiście ,że nazizm i narodowy socjalizm to jedno i to samo. Nie wiem o co chodziło Nuillnacowi.
Odpowiedz