09-09-2005, 10:36 PM
Chory pomysł chorych ludzi.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Amy napisał(a):czosnek ale to jest pojebane!!!!!Jaki kretyn to wymyślił???!!!Zaorać takich
![]()
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Rhonwen napisał(a):Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/
KelThuz napisał(a):Amy napisał(a):czosnek ale to jest pojebane!!!!!Jaki kretyn to wymyślił???!!!Zaorać takich
![]()
dla ciebie to wydaje sie ohydne, ale dla ludzi z innej kultury akceptowalne. Płód nie jest człowiekiem, więc widocznie może być wykorzystany na inny sposób, gdy jego pierwotna funkcja zostaje wstrzymana.
Rhonwen napisał(a):Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/no o tym tez slyszalam, ale ja za czyms takim bym byla i mi sie to obrzydliwe nie wydaje
Szyszak napisał(a):Ciency jestescie, nawet jakby naprawde zjadali tam dzieci, to nie robiloby mi to roznicy wiekszej. Swoja droga, ciekawe jak smakuja... Mmm...
Tomash napisał(a):W Chinach ziemia jest niszczona(czyt. uprawiana) nie od tysiąca lat, jak u nas, ale od 5 tys, więc nie ma się co dziwić, że jest tam głód.
Rhonwen napisał(a):Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/Hmmm... kojarzę chyba o co chodzi. W zeszłym tygodniu czytałem (nie pamiętam czy to była "GW", czy jakiś tygodnik, który przypadkiem dorwałem w salonie prasowym) artykuł na ten temat, obok zamieszczone było zdjęcie szachisty, które wyglądało conajmniej zaskakująco. Z tego co wiem ta wystawa została stworzona dla celów naukowych, ale i tak mam pewne wątpliwości czy to dobry pomysł.