• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nowe trendy kulinarne w chinach...(uwaga.makabryczne!)

Chory pomysł chorych ludzi.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Amy napisał(a):czosnek ale to jest pojebane!!!!! Mad Jaki kretyn to wymyślił???!!!Zaorać takich Mad Mad

dla ciebie to wydaje sie ohydne, ale dla ludzi z innej kultury akceptowalne. Płód nie jest człowiekiem, więc widocznie może być wykorzystany na inny sposób, gdy jego pierwotna funkcja zostaje wstrzymana.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/
Odpowiedz

e, to akurat było niezłe. Kocham reakcje ludzi spoza branży. Angry
Odpowiedz

JA JEBIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie myślałem że jest coś, co może mnie zszokować... albo mięknę na starość, albo to już naprawdę było przegięcie Mad Mad Mad
Odpowiedz

W Chinach kanibalizm zdarza się NAPRAWDE. Prawda jest taka, że oni(chodzi mi o biedaków ze wsi) są w stanie wdupić wszystko co nie ucieka. Jest takie zwyczajowe prawo, że jeśli umrze dziecko to rodzina ma prawo "wymienić" ciało na ciało innego dziecka, żeby... domyślcie się, to nie jest fikcja. W Chinach ziemia jest niszczona(czyt. uprawiana) nie od tysiąca lat, jak u nas, ale od 5 tys, więc nie ma się co dziwić, że jest tam głód. Ryżu nie starcza dla wszystkich.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/

a moglabys zapodac jakiegos linkersa
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
Amy napisał(a):czosnek ale to jest pojebane!!!!! Mad Jaki kretyn to wymyślił???!!!Zaorać takich Mad Mad

dla ciebie to wydaje sie ohydne, ale dla ludzi z innej kultury akceptowalne. Płód nie jest człowiekiem, więc widocznie może być wykorzystany na inny sposób, gdy jego pierwotna funkcja zostaje wstrzymana.

Niemniej jednak jest to zabieg odrazajacy dla ludzi zachodniej cywilizacji, a ci osobnicy powinni stanac w moim odczuciu pod murem.
Odpowiedz

Rhonwen napisał(a):Ych, od razu przypomniał mi się wystawy jakiegoś artysty(?) bodajże niemca, który miał instalacje z ludzkich zwłok. Zmarli przed śmiercią co prawda wyrazili na to zgodę ale nie zmienia to jednak fakt, że to obleśne :/
no o tym tez slyszalam, ale ja za czyms takim bym byla i mi sie to obrzydliwe nie wydaje Angry Przez cos takiego mozna by sie douzo nowych, ciekawych rzeczy dowiedziec, wiec osobiscie nie mialam nic przeciwko.
Odpowiedz

Gdzie tu kurwa sztuka? Chyba dla kloszardow z dworca ktorzy nie maja co jesc. Nie wnikam czy jest to prawda czy nie. Wiem tylko ze to smierdzi.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Ciency jestescie, nawet jakby naprawde zjadali tam dzieci, to nie robiloby mi to roznicy wiekszej. Swoja droga, ciekawe jak smakuja... Mmm...
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz

Aj, mnie to w sumie nie dziwi, skoro ludzie w internecie zamieszczali egzekucje, to czemu miałoby mnie zdziwić coś takiego, wiem że to dziwnie brzmi, ale przez to co oglądam codziennie o godzinie 19.00 na kanale pierwszym, mam do takich rzeczy, podejście takie, a nie inne, skoro ludzie wszem i woboec pokazują wyłącznie rzeczy złe, to z czasem człowiek się do tego przyzwyczaja, i traktuje to jak rzecz normalną, sad but true.
bring it on
Odpowiedz

Szyszak napisał(a):Ciency jestescie, nawet jakby naprawde zjadali tam dzieci, to nie robiloby mi to roznicy wiekszej. Swoja droga, ciekawe jak smakuja... Mmm...

Co za problem. Zrob sobie bachora i go wpierdol.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Tomash napisał(a):W Chinach ziemia jest niszczona(czyt. uprawiana) nie od tysiąca lat, jak u nas, ale od 5 tys, więc nie ma się co dziwić, że jest tam głód.

ze co???
w Europie neolityczni rolnicy, jak sama nazwa wskazuje, pojawili sie 6000 lat przed chr., wiec uprawiamy ziemie dluzej niz Chinczycy, jakby nie bylo...
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Hmmm... kojarzę chyba o co chodzi. W zeszłym tygodniu czytałem (nie pamiętam czy to była "GW", czy jakiś tygodnik, który przypadkiem dorwałem w salonie prasowym) artykuł na ten temat, obok zamieszczone było zdjęcie szachisty, które wyglądało conajmniej zaskakująco. Z tego co wiem ta wystawa została stworzona dla celów naukowych, ale i tak mam pewne wątpliwości czy to dobry pomysł.
Odpowiedz