• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nocturnal Mortum

cuż moge powiedziec ciekawy zespół, ba bardzo interesujący. Ciekawe wstawki i kawał porządnego ostrego cięcia. sczególnie cenię za Weltanschauung. Co prawda to nowe wydawnictwo Nocturnal ale za to jak dla mnie boskie jak diabli Angry
e'vviva l'arte
Odpowiedz

nie znam, 2/10
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Straszna kiepa.. Troszke bardziej oryginalna niz wiekszosc bm i pochodzi z egzotycznej Ukrainy.. Wiecej plusow ni ma..
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Mnie się cała twórczość podoba, od Goat Horns do Weltanschauung (czy ros. Mirovozzrenie). Baaardzo duża gama instrumentów oddaje zajebisty klimat (szczególnie na ostatnim długograju). Zaczęli wspaniałym debiutem, jednak najbardziej przypadło mi do gustu NeChrist.
..:: TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! ::..
Odpowiedz

RagnaRock napisał(a):nowe wydawnictwo Nocturnal

Pisze sie Nokturnal Mortum pozerze. Wypierdalaj stad!
Odpowiedz

hegemon88 napisał(a):

jednym słowem lol Laughing Laughing Laughing przeczytaj temat szmato
e'vviva l'arte
Odpowiedz

ja ich lubie, ciekawie graja, chociarz wole Dub Buk albo Lucifugum.Ukraina ciekawie wypada muzycznie
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

RagnaRock napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

jednym słowem lol Laughing Laughing Laughing przeczytaj temat szmato

sam przeczytaj kurwa_pizdeńko choćby logo na którejkolwiek płycie hordy, by poznać jedynie słuszną pisownię... ale chwila, przecież ty_pozerska_mendo nawet nie posiadasz jednego oryginalnego wydawnictwa! ŻRYJ_GÓWNO I GNIJ!
Odpowiedz

Nie znam.
Wink
Odpowiedz

I czego drzecie mordy? Przeca Nokturnal Mortum, przez jakis czas bylo znane jako NoCturnal Mortum.. Dopiero pozniej zmieniono C na K.. Confusedhock:
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

świetna kapel- lunar poetry i goat horns są genialne; jak dla mnie jedna z najciekawszych kapel z ukrainy
Odpowiedz

chuja tam, Nokturnal Mortum zawsze było Nokturnal Mortum, a Darkthrone zawsze grał prawdziwy Black Metal
Odpowiedz

Ty sie c-h-u-j-a (edit) znasz ,bo Soulside Journey to nie był BM a został wydany już pod szyldem DT. Co za cwel...
Odpowiedz

Genocide napisał(a):Ty sie c-h-u-j-a (edit) znasz ,bo Soulside Journey to nie był BM a został wydany już pod szyldem DT. Co za cwel...

jep sie, tylko pozerzy twierdza ze Darkthrone gral kiedys pozerski deathmetal. Trv mocarze natomiast znaja prawde, jaka nauczal zawsze Varg!
Odpowiedz

bosche...
to trzeba leczyć.
Odpowiedz