Nocturnal Mortum - Wersja do druku
+- Forum Rockmetalshop (
http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Black/Death (
http://forum.rockmetalshop.pl/forum-black-death)
+--- Wątek: Nocturnal Mortum (
/thread-nocturnal-mortum)
Nocturnal Mortum -
RagnaRock - 08-18-2005
cuż moge powiedziec ciekawy zespół, ba bardzo interesujący. Ciekawe wstawki i kawał porządnego ostrego cięcia. sczególnie cenię za Weltanschauung. Co prawda to nowe wydawnictwo Nocturnal ale za to jak dla mnie boskie jak diabli
-
KelThuz - 08-18-2005
nie znam, 2/10
-
Dżemik - 08-18-2005
Straszna kiepa.. Troszke bardziej oryginalna niz wiekszosc bm i pochodzi z egzotycznej Ukrainy.. Wiecej plusow ni ma..
-
Genocide - 08-18-2005
Mnie się cała twórczość podoba, od Goat Horns do Weltanschauung (czy ros. Mirovozzrenie). Baaardzo duża gama instrumentów oddaje zajebisty klimat (szczególnie na ostatnim długograju). Zaczęli wspaniałym debiutem, jednak najbardziej przypadło mi do gustu NeChrist.
Re: Nocturnal Mortum -
hegemon88 - 08-18-2005
RagnaRock napisał(a):nowe wydawnictwo Nocturnal
Pisze sie Nokturnal Mortum pozerze. Wypierdalaj stad!
RagnaRock - 08-18-2005
hegemon88 napisał(a):RagnaRock napisał(a):nowe wydawnictwo Nocturnal
jednym słowem lol

przeczytaj temat szmato
-
Hethell - 08-18-2005
ja ich lubie, ciekawie graja, chociarz wole Dub Buk albo Lucifugum.Ukraina ciekawie wypada muzycznie
KelThuz - 08-19-2005
RagnaRock napisał(a):hegemon88 napisał(a):RagnaRock napisał(a):nowe wydawnictwo Nocturnal
jednym słowem lol
przeczytaj temat szmato
sam przeczytaj kurwa_pizdeńko choćby logo na którejkolwiek płycie hordy, by poznać jedynie słuszną pisownię... ale chwila, przecież ty_pozerska_mendo nawet nie posiadasz jednego oryginalnego wydawnictwa! ŻRYJ_GÓWNO I GNIJ!
-
hier_kommt_die_sonne - 08-19-2005
Nie znam.
-
Dżemik - 08-19-2005
I czego drzecie mordy? Przeca Nokturnal Mortum, przez jakis czas bylo znane jako NoCturnal Mortum.. Dopiero pozniej zmieniono C na K..

hock:
-
wilk_fenriz - 08-19-2005
świetna kapel- lunar poetry i goat horns są genialne; jak dla mnie jedna z najciekawszych kapel z ukrainy
-
KelThuz - 08-19-2005
chuja tam, Nokturnal Mortum zawsze było Nokturnal Mortum, a Darkthrone zawsze grał prawdziwy Black Metal
-
Genocide - 08-19-2005
Ty sie c-h-u-j-a (edit) znasz ,bo Soulside Journey to nie był BM a został wydany już pod szyldem DT. Co za cwel...
-
KelThuz - 08-19-2005
Genocide napisał(a):Ty sie c-h-u-j-a (edit) znasz ,bo Soulside Journey to nie był BM a został wydany już pod szyldem DT. Co za cwel...
jep sie, tylko pozerzy twierdza ze Darkthrone gral kiedys pozerski deathmetal. Trv mocarze natomiast znaja prawde, jaka nauczal zawsze Varg!
-
Genocide - 08-20-2005
bosche...
to trzeba leczyć.