- Liczba postów:
- 637
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Zgadzam sie- chujnia na kolkach. Nie inaczej.
- Liczba postów:
- 21
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
A mnie sie tam podoba. Może nie jest to poziom [/i]Wishmaster albo century Child, ale przeciez gdyby grali cały czas na jedno kopyto to tez by ludzie narzekali. No i te teksty....
- Liczba postów:
- 366
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Cytat:A Marco w roli słodkiego brutala ?
Tak samo beznadziejny jak cały zespół.
Skippyâ˘
all rights reserved
"When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him..."
Słodki brutal? XD
Dla mnie nie jest słodki, widocznie inaczej rozumiem to pojęcie ;) Mimo że lubię Nightwisha, uśmiałam się oglądając ten klip... Po prostu truu mrok i agresja, demon XDDDDD
Wokalnie w Wish I Had an Angel wypadł nieciekawie, natomiast jak na mój gust w Planet Hell prezentował się znacznie lepiej. Nie wznoszę go na wyżyny, jego wokal nie wybija się niczym... Ale nie jestem wymagającym w kwestii technicznego wykonania słuchaczem, doceniam je, owszem, ale nie uważam za niezbędne, żeby stworzyć dobrą piosenkę, z racji tego, że muzykę odbieram z reguły mniej analitycznie pod względem formy ;)
jednak Planet Hell jest bardzo dobrą piosenką
- Liczba postów:
- 50
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A mi sie nightwish bardoz podoba a Wish i had an angel bardzo i nie porownywac tego do disco polo!!!!!!!!!!!!!!!!!
'...Ktokolwiek Bierze Miecz - Ginie Od Mieczy, A Ktokolwiek Nie Bierze Miecza - Ginie Na Krzyżu...'