- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Co do TGE to kawal porzadnego kopiodupca. Nie wyczekiwalem zaciecie na nowy release Nevermora i tak samo podchodzilem do ich nowego dziela. Po przesluchaniu raz, czy dwa stwierdzilem ze jest dobry, a potem nie wracalem do niego. Ostatnio mialem chec na Nevermora i zarzucilem sobie znowu tego TGE i napierdala w mojej chacie od kilku dni w kolko. Ten LP po prostu mna zawladnal i tak ma byc. Wlasnie tego oczekuje od muzyki

Oczywiscie trza wyczaic oryginal do kolekcji.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
bardzo dobrzy

dead heart in a dead world - genialny album
6 CZERWONYCH LAM WENEZUELSKICH 142 PIEJĄCE LAMY MEKSYKAŃSKIE
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
a znasz jeszcze jakies inne ?
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
nevermore i this godless emdeavor. bu! te mi sie podobaly, ale bez ohow i ahow
- Liczba postów:
- 827
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Dziwne... przeciez TGE jest lepsze od DHIADW... Pozatym posluchaj "Dreaming Neon Black" i "The Politics Of Ecstasy". To najlepsze plyty Nevermore.
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Dobra przyznaję sie- nie miałem możliwości usłyszeć tego zespołu, ale właśnie nabywam jedną płytkę via allegro a w czwartek 2 w Berlinie, to ocenię. Widząc po komentarzach wiarygodnych użyszkodników będzie świetne

Dzieki wszystkim za polecenie zespołu ;p
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 136
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Ambivalent napisał(a):Dziwne... przeciez TGE jest lepsze od DHIADW... Pozatym posluchaj "Dreaming Neon Black" i "The Politics Of Ecstasy". To najlepsze plyty Nevermore.
mnie sie DHIADW bardziej od TGE podoba

a tych dwoch, ktore polecasz poslucham, jesli uda mi sie je zdobyc
- Liczba postów:
- 1,124
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Posłuchasz kilka lub kilkanaście razy i padniesz na kolana chyba, że jesteś cipa. Zadanie domowe - TGE posłuchać min. 20 razy, jeśli nadal będziesz twierdzić, że jest gorsza od DHiaDW oznacza to, że bierzesz do buzi, i nigdy nie cierpisz na zatwardzenie bo tatuś od dziecka spuszczał Ci się w rów, nie inaczej.
Nie traktuj tego osobiście, ja kiedyś pierdzieliłem podobnie mniej więcej jak Ty, po to by potem odszczekiwać to na kolanach przy zapuszczonym Nevermore i penisem w dłoni, pocieranym ku Ich czci. Pozdrawiam.
Rotfl'n'lol