• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nasze xiazkowe zakupy ;)

troche splagiatowalam temat o plytach przynaje sie bez biciaSmile. ciekawa jestem co ostatnio kupiliscie czy raczej wyporzyczacie czy drukujecie z netu np.
ja ostatnio kupilam: Foote, Wilson-'' Wikingowie'' a wydrukowalam Liber Null Carolla bo i tak tego nie dostane nigdzie. Jedyna xiazka jaka drukowalam swoja droga.
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Ostatnio z braku środków tylko wypożyczam... Mam nadzieję, że teraz to się zmieni.
Tak więc ostatnim moim samodzielnym zakupem była "Perfekcyjna Niedoskonałość" Jacka Dukaja, tyle, że od tamtego czasu minęło chyba z pół roku ;/.
Ostatnio miałem urodziny, więc udało mi się na szczęście coś zdobyć - "Historia Polski 1914-2004" Roszkowskiego i jeszcze jedną historyczną o 50 największych bitwach od końca XVIII w. Jestem z obu bardzo zadowolony.
Teraz natomiast poluję na nową książkę Kossakowskiej, ale jak narazie mam problem ze znalezieniem jej w jakiejkolwiek księgarni w okolicy.
Odpowiedz

"Pan Lodowego Ogrodu" Grzędowicza.
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

A nie kupiłam sama,mama mi przywiozła po wizycie w Oświęcimiu.Gideona Greifa "...płakaliśmy bez łez..."-to jakby dokument o Sonderkommando którzy pracowali w Auschwitz.
Odpowiedz

Graham Masterton - Rytuał

za mocna książka :>
dobra do poduszki :>
Odpowiedz

Hmm ... nie stać mnie, żeby sobie kupować książki, które i tak przeczytam najwyżej dwa, trzy razy więc wypożyczam sobie z biblioteki Smile Jedynie co kupuję to każdą część 'Harry'ego Pottera' Wink Bo czytam je od nowa co pewnien czas Smile A książek nie drukuję, bo po pierwsze nie mam żadnej na kompie, a po drugie drukarkę mam zrąbaną Sad
Odpowiedz

Hanns Heinz Ewers ` Dama Tyfusowa` Tongue Tongue
Odpowiedz

Moje ostatnie zakupy to "Bracia Karamazow" Dostojewskiego i "Historia filozofii" Tatarkiewicza.
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

Ksiązki rzadko juz kupuję , raczej wypozyczam.

A co ostatnio ?
"Najdluższy dzien", ale autor wypadł mi z głowy....w każdym razie ksiązka o laowaniu w Normandii.
[Obrazek: newban7nm.gif]
Odpowiedz

Ja staram się kupować wszystkie ksiązki, które mi się spodobają. Najpierw wypożyczam, potem kupuję, bo lubię je mieć na półce ;) Ostatnio: 'Nędznicy', Wiktora Hugo i 'Forest Gump', Grooma.
Odpowiedz

Guenter Grass - "Blaszany Bębenek"
Kenneth D. Alford, Theodore P. Savas - "Milonerzy III Rzeszy. Poszukiwania skarbów zagrabionych przez SS."
Odpowiedz

Haruki Murakami - Kronika Ptaka Nakręcacza
Odpowiedz

Ha! Nareszcie mam:
Maja Lidia Kossakowska - Zakon Krańca Świata ;]
Odpowiedz

Ikonologia-Cesare Ripa
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Nie kupuje książek. Całe szczęście że biblioteka na moim szatańskim osiedlu jest całkiem nieźle zaopatrzona :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości