Nasze xiazkowe zakupy ;) -
Hethell - 08-26-2005
troche splagiatowalam temat o plytach przynaje sie bez bicia

. ciekawa jestem co ostatnio kupiliscie czy raczej wyporzyczacie czy drukujecie z netu np.
ja ostatnio kupilam: Foote, Wilson-'' Wikingowie'' a wydrukowalam Liber Null Carolla bo i tak tego nie dostane nigdzie. Jedyna xiazka jaka drukowalam swoja droga.
-
Kamael - 08-27-2005
Ostatnio z braku środków tylko wypożyczam... Mam nadzieję, że teraz to się zmieni.
Tak więc ostatnim moim samodzielnym zakupem była "Perfekcyjna Niedoskonałość" Jacka Dukaja, tyle, że od tamtego czasu minęło chyba z pół roku ;/.
Ostatnio miałem urodziny, więc udało mi się na szczęście coś zdobyć - "Historia Polski 1914-2004" Roszkowskiego i jeszcze jedną historyczną o 50 największych bitwach od końca XVIII w. Jestem z obu bardzo zadowolony.
Teraz natomiast poluję na nową książkę Kossakowskiej, ale jak narazie mam problem ze znalezieniem jej w jakiejkolwiek księgarni w okolicy.
-
Pandora - 08-27-2005
"Pan Lodowego Ogrodu" Grzędowicza.
-
tramposh - 08-27-2005
A nie kupiłam sama,mama mi przywiozła po wizycie w Oświęcimiu.Gideona Greifa "...płakaliśmy bez łez..."-to jakby dokument o Sonderkommando którzy pracowali w Auschwitz.
-
Nivo - 08-27-2005
Graham Masterton - Rytuał
za mocna książka :>
dobra do poduszki :>
-
Pearl - 08-27-2005
Hmm ... nie stać mnie, żeby sobie kupować książki, które i tak przeczytam najwyżej dwa, trzy razy więc wypożyczam sobie z biblioteki

Jedynie co kupuję to każdą część 'Harry'ego Pottera'

Bo czytam je od nowa co pewnien czas

A książek nie drukuję, bo po pierwsze nie mam żadnej na kompie, a po drugie drukarkę mam zrąbaną
-
goofi - 08-27-2005
Hanns Heinz Ewers ` Dama Tyfusowa`
-
Miriam - 08-27-2005
Moje ostatnie zakupy to "Bracia Karamazow" Dostojewskiego i "Historia filozofii" Tatarkiewicza.
-
Mariusz P. - 08-27-2005
Ksiązki rzadko juz kupuję , raczej wypozyczam.
A co ostatnio ?
"Najdluższy dzien", ale autor wypadł mi z głowy....w każdym razie ksiązka o laowaniu w Normandii.
-
Wars - 08-27-2005
Ja staram się kupować wszystkie ksiązki, które mi się spodobają. Najpierw wypożyczam, potem kupuję, bo lubię je mieć na półce ;) Ostatnio: 'Nędznicy', Wiktora Hugo i 'Forest Gump', Grooma.
-
Ymir - 08-28-2005
Guenter Grass - "Blaszany Bębenek"
Kenneth D. Alford, Theodore P. Savas - "Milonerzy III Rzeszy. Poszukiwania skarbów zagrabionych przez SS."
-
seelenleib - 08-28-2005
Haruki Murakami - Kronika Ptaka Nakręcacza
-
Kamael - 08-29-2005
Ha! Nareszcie mam:
Maja Lidia Kossakowska - Zakon Krańca Świata ;]
-
Hethell - 08-30-2005
Ikonologia-Cesare Ripa
-
Tomash - 08-30-2005
Nie kupuje książek. Całe szczęście że biblioteka na moim szatańskim osiedlu jest całkiem nieźle zaopatrzona :]