• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

napisy.org zamknięte

Dobrze, że zdążyłam ściągnąć napisy do K-PAXA :? Cała ta akcja to dla mnie jakieś nieporozumienie totalne. A z resztą, niech się cieszą, że złapali 'groźnych przestępców' ... Teraz po prostu internauci będą się napisami wymieniali bezpośrednio. Myślę, że to nie będzie duży problem znaleźć sobie napis do filmu przez Soulseeka, czy też inny program P2P.
Odpowiedz

E tam, wystarcza serwisy gdzie obowiazkowa bedzie rejstracja, a pozniej obowiazywac beda zaproszenia. Via te wieksze i lepsze warezy/torrenty/itp.
Odpowiedz

no tak, zaden serwis z napisami juz chyba nie dziala.
na pocieszenie: dla tych, ktorzy potrzebuja napisów do seriali, zapraszam na stronę http://hatak.pl/
przy okazji na stronie glownej mozna sobie przeczytac ich list otwarty do roznych gazet i stacji tv
Odpowiedz

www.ajo.pl też nie działa ... :?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

napisy.info działa

Ale napisy.org było najlepsze, szkoda kurcze, jak teraz będę oglądał Gotowe na wszystko Big Grin
Odpowiedz

Pewnie zaraz powstanie nowa podobna strona z napisami do filmów
[Obrazek: userbarwx1.jpg]
Odpowiedz

Tylko ,że na serwerze gdzieś w rosji albo azji ;].

A nie ma jakiś między narodowych stron z napisami gdzie są wersje w wielu jezykach także i polskim ?
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

No, przydałaby sie Smile

Jak ktoś się dowie co tym razem wymyślili Polacy żeby mogli wciąż okradać show biznes niech da znać 8)
Odpowiedz

No i jak, wie ktoś czy coś się wydarzyło w tej kwestii?

Ma ktoś jakieś linki do stron z napisami w języku angielskim?
Odpowiedz

korwa ma ktoś oryginalne napisy do "This is England", bo chciałem obejrzeć z moim kumplami orkami, a tłumaczenie ze słuchu jak oni bełkoczą albo w cockney albo scottish zajmuje mi więcej czasu niż mogę na to poświęcić
Odpowiedz

Nie damy ci napisów. Przecież w naszym pięknym kraju jest to skrajna forma łamania prawa.
Odpowiedz

O rety. Przecież ja nie chce wyjśc na skurwiela, który ma w dupie prawo. Ja nie chcę do więzienia!

Jak ktoś ma lub znajdzie te napisy po angielsku, to niech kopsnie mi info na pm
Odpowiedz

.
Odpowiedz

najbardziej jednak zadziwia mnie fakt, iż 99% tłumaczeń to były tłumaczenia ze słuchu. W takim razie pod "piractwo" w wersji dystrybutorów podejdzie np przetłumaczenie przeze mnie tekstu piosenki mojego ulubionego zespołu i wręczenie go znajomemu, który języka nie czai.
pa-ra-no-ja
bla bla bla mr Freeman
Odpowiedz

Nosferatu napisał(a):.
dzięki, przedwczoraj jeszcze nie było. Może dam radę z tym macedońskim.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości