06-15-2006, 10:07 PM
Tuomasss napisał(a):Freq to nie piwo, tak samo jak jakieś tam Reedsy i inne takie syfy. Napojom udającym piwo mówimy stanowcze i głośne NIE!Dokładnie
Co za tym idzie Freq się nie liczy.

-Rene- - czuję to

Tuomasss napisał(a):Freq to nie piwo, tak samo jak jakieś tam Reedsy i inne takie syfy. Napojom udającym piwo mówimy stanowcze i głośne NIE!Dokładnie
Co za tym idzie Freq się nie liczy.
-Rene- napisał(a):Vomit-Cśśśś..zachowaj chociaż resztki klasy..
balzac napisał(a):-Rene- - czuję toOjejciu..., tak wewnęrznie oczywiście
.
-Rene- napisał(a):balzac napisał(a):-Rene- - czuję toOjejciu..., tak wewnęrznie oczywiście
.
![]()
Tuomasss napisał(a):Podryw w temacie o najpaskudniejszym browarze.![]()
MaFFej napisał(a):Tuomasss napisał(a):Podryw w temacie o najpaskudniejszym browarze.![]()
A co może być bardziej romantycznego?
Tuomasss napisał(a):Hmm...podryw w temacie o najpaskudniejszym jabolu?O..a mamy na forum taki temat?
Cytat:To znaczy który z szanownych kolegów mnie podrywa?Jeżeli twój mąż był za młodu bokserem, to możesz znaleźć kozła ofiarnego w postaci Pana, który straszy 'wpierdolem'
Bo nie wiem o którym pisać mojemu mężowi..;>
-Rene- napisał(a):Tuomasss napisał(a):Hmm...podryw w temacie o najpaskudniejszym jabolu?O..a mamy na forum taki temat?hock:
Vomitor napisał(a):Nie no ludzie.. bez jaj. Kto nie pił piwa LUX serwowanego w cieszącym się swego czasu zawrotną popularnością uber true - lokalu Rampa N I E__M A__P R A W A mówić czegokolwiek o ohydnych piwach, postawa taka jest bowiem kategorycznie i jednoznacznie już nie tyle nie - true, co wręcz anty - true.Dokładnie.Te "piwo" a raczej jego smak,to jest coś co zapamiętałem na zawsze.Dlatego też popieram Vomitora i mowię :KTO NIE PIŁ PIWA "LUX" NIE WIE CO TO ZNACZY "PASKUDNY BROWAR" !! Wszelkie piwa z kaufladu za 1,30 to przy tym rarytas a Heineken to juz wręcz delicje.
Kamael napisał(a):z tego, co wpadło mi w ręce najgorszy był dla mnie Żubr. Ble, okropne ;/.ejjj przecież to kultowe piwo jest