• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najpaskudniejszy Browar!

Rhonwen napisał(a):volt - jedyne piwo po którym miałam snesacje żoładkowe i gorączkę następnego dnia

hanza - jakieś niedorobione, za jednym łykiem było okropnie gorzkie, a za drugim totalnie bez smaku. nawet kolega żur nie chciał go wypić

Hanza ? na tym sie wychowalem 1:35zł w szkle w monopolu 100m od szkoly ;] mniam
Odpowiedz

e tam ja tam kazde wypije jak nie mam kasy. Piwo to napoj bogow Smile Ktos tam wymienil Amber Classic, moim zdaniem jest dobre jak na taki tani browar Smile
No dobra nie bede sie wymadrzal i powiem ze Pilsner jest do dupy.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Ja też myślę ze Volt,ale kiedyś piłam we Wloszech jakąś tanizne myślałam że się pożygam :? Smakowało jak kupa :? Ale dajcie spokój Lecha wymieniać w najgorszych,chyba mało piwek piliście-nawet Tatra i Harnaś są okej w porównaniu do najgorszych(takich najrawdę do kitu) Tongue
Odpowiedz

Nivo napisał(a):2. Harnaś - piwo po huju

Pogieło? Laughing

Moje typy: LECH, Warka Strong, wszelkie syfy typu Redds, Dog in the for, a także VIP oraz Hammer mocne
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Co wy tak czepiacie się Lecha ?
Odpowiedz

W porównaniu do niektórych świństw, Lech wcale nie jest taki zły...
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

tramposh napisał(a):Smakowało jak kupa :?
A skad wiesz, jak smakuje kupa?
Lecha sie czepiamy, bo niedobryj.
Wink
Odpowiedz

Cytat:Lecha sie czepiamy, bo niedobryj.

Ostatnio z piwami tak się pojebało że na ich tle LECH wypada całkiem nieźle.
Odpowiedz

Podobno o gustach sie nie dyskutuje, dla jednych Jamajka z Kauflandu jest lepsza od schlodzonego Debusia, i co zrobic? Takie zycie.

Dla mnie najgorsza jest Warka, czysty sik.
Odpowiedz

WArka jest całkiem w porządku Wink
Dziw, że nikt poza mną nie uwzględnił najgorszych szczyn markowych, czyli Bosmana Wink
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):WArka jest całkiem w porządku Wink
Dziw, że nikt poza mną nie uwzględnił najgorszych szczyn markowych, czyli Bosmana Wink

Dlamnie bosman to marka taka sama jak Hammer (czyt. żadna)
Odpowiedz

prawda, bosman jest paskudny- od siebie dorzuce jeszcze browary made in biedronka (choc fasberg i keniger daja rade Tongue ) oraz książa - niegdyś całkiem niezły browar- stały gracz sesji RPG, dziś jeno nędzny sikacz Tongue
Odpowiedz

Kiedys byl niejaki cold 45 to dopiero bylo gowno.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

jeśli chodzi o mniej znane piwa to w najpaskudniejsze są te z jabłonowa (każde bez wyjątku)
Odpowiedz

smutne jest to ze smak wielu browarów sie pogorszył- ja nie wiem czy oni przycinaja w chujka czy po prostu zmniejszaja koszty produkcji popularnych browów- mam nadzieje ze nie stanie sie tak z zuberkiem moim kochanym i jedynym
Odpowiedz