• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najpaskudniejszy Browar!

i kto jest cymbałem?
Odpowiedz

Spójrz w lustro, żeby zweryfikować.
Odpowiedz

chcesz kręcić ze mną flejma na ostro synek?
Odpowiedz

nie kreccie mnie Tongue

btw. Nowy harnaś jest zajebisty Tongue Ten w nowej etykiecie, bardziej srebrnej to jest naprawde zupelnie inne piwo Tongue dobry ale zbój Tongue
Odpowiedz

Książę napisał(a):chcesz kręcić ze mną flejma na ostro synek?
Sam zacząłeś, a ja nie dam jechać po sobie jak jakaś pizda. Skoro sam zacząłeś proponuję, żebyś sam to skończył, chyba że chcesz dalej brnąć w ten bezsensowny "entliczek - pętliczek".
Odpowiedz

holujesz na bary jak pędzony po osiedlu trzynastolatek, który nagle przytyl 30 kg. Zluzuj podpiździe.
Odpowiedz

Znów bluzgator w wersji princa, który kompletnie nie robi ani na mnie, ani na reszcie zadnego wrazenia. Miałem cię za bardziej racjonalnie myślącą osobę i gdybyś wycofał się z tego kompletnego nonsensu pewnie dalej bym cię za taką osobę uważał. Jak wyżej wspomniałem twoje teksty nie robią na mnie żadnego wrażenia, polecam żebyś poćwiczył zdziebko z Vomitorem, może nauczysz się czegoś więcej, bo póki co to Vomit wali cie w kakale oko jak chce.
Odpowiedz

4- zapomniałes o mierzeniu innych swoją miarą
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Znów bluzgator w wersji princa, który kompletnie nie robi ani na mnie, ani na reszcie zadnego wrazenia.
ja tam to lubie te jego gadki ;P
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):polecam żebyś poćwiczył zdziebko z Vomitorem, może nauczysz się czegoś więcej, bo póki co to Vomit wali cie w kakale oko jak chce.

Vomitor mial kiedys zajebiste wrzuty, ale z reguly jest jedno i to samo - "mierzysz innych swoja miara", tylko ze w roznych formach
Odpowiedz

Ojeju, Zoltan olej to i tyle.
Odpowiedz

Cytat:mierzenie innych swoją miarą
??? Chyba o czymś nie wiem. O co kaman.
raf667 napisał(a):Ojeju, Zoltan olej to i tyle.
k
Odpowiedz

Cytat:??? Chyba o czymś nie wiem. O co kaman.

Jak ktos jedzie Vomitorowi piszac np. "chuj ci w dupe", to on zawsze odpowiada w stylu "ojej nie wiedzialem ze lubisz miec chuja w dupie, ale nie mierz innych swoja miara"
Odpowiedz

Buahahahaha, dobre Tongue
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Buahahahaha, dobre
[Obrazek: 94c1e1d764c36def.jpg]
Odpowiedz