05-24-2007, 07:17 PM
Prisca napisał(a):I słyszałam, że Ojczysta to też nie jest dobry wybór.Mój zią wychwala ją pod niebiosa

![[Obrazek: nile_logo.jpg]](http://www.metaljudgment.com/images/nile_logo.jpg)
Prisca napisał(a):I słyszałam, że Ojczysta to też nie jest dobry wybór.Mój zią wychwala ją pod niebiosa
Sacred napisał(a):Valhalla napisał(a):a najlepsza gorzka zoladkowa
ale nie miętowa
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Danzig napisał(a):Prisca napisał(a):I słyszałam, że Ojczysta to też nie jest dobry wybór.Mój zią wychwala ją pod niebiosa
Cytat:ja wodke zawsze bez popity pije
Sacred napisał(a):zielonym absyntem który swoją drogą jest jeszcze bardziej chujowy niż wszystko naraz co tu jest wymienione
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Sacred napisał(a):zielonym absyntem który swoją drogą jest jeszcze bardziej chujowy niż wszystko naraz co tu jest wymienioneTrzeba pić czeski a nie to polskie gówno udające prawdziwy absynt.
Prisca napisał(a):no nie powiem żeby sobie żałowałDanzig napisał(a):Prisca napisał(a):I słyszałam, że Ojczysta to też nie jest dobry wybór.Mój zią wychwala ją pod niebiosa
Musi dużo pić
R_amze_S napisał(a):Trzeba pić czeski a nie to polskie gówno udające prawdziwy absynt.
Sacred napisał(a):no orginalny. zielony ten co ma okolo 70% i czerwony odrobine słabszy.Co znaczy oryginalny?
Zoltan napisał(a):I co, miałeś halucynacje?
R_amze_S napisał(a):Co znaczy oryginalny?