• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepszy Horror :]

Cytat:Koszmarze z Ulicy Wiązów" - popłakałam się ze śmiechu na tym filmie. No cóż... I tak pewnie się nie znam ;P
Evil or Very Mad ale to jest klasyka horrorow Evil or Very Mad jak moze sie nie podobac komus ten film , no i zobaczcie na date produkcji ... moze to tez Wam cos uswiadomi ... Smile
[/quote]
Odpowiedz

Mnie się Koszmar z ulicy wiązów też niezbyt podobał. Dla mnie klasyką horroru jest Frankenstein z Borisem Karloffem. Tongue
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Mnie się Koszmar z ulicy wiązów też niezbyt podobał. Dla mnie klasyką horroru jest Frankenstein z Borisem Karloffem. Tongue
....popieram Tongue
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

A teraz Omen jest na Polsacie Wink
Oglada ktos?
Szczerze mowiac, to nigdy tego nie widzialam...
Az dziwne...
Odpowiedz

Ja właśnie oglądam.Jak na razie jest super.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Omena nie znać, wstyd. Oglądałem z... 20 razy, jeśli dobrze licze, dziś był 21 Wink. A za tydzień część druga, IMO ciekawsza, bo więcej się dzieje.
bring it on
Odpowiedz

nu ja wiem, ze to wstyd...
A drugiej czesci sie doczekac nie moge Wink
Odpowiedz

A tak na marginesie:

Amerykańcy robią swoją wersję świetnego " Dark Water". Mam nadzieję że dla odmiany nie skiepszczą...
Surprised
Ten kto gwiazdę w locie schwyta
Sprawi dziecko mandragorze
Wie skąd diabeł wziął kopyta
Albo czemu gasną zorze
Umie słuchac syren śpiewu
Strzec się zawistników gniewu
Ten jedyny
Zna krainy
Gdzie nie znajdzie fałsz gościny
Odpowiedz

The Ring też był niezły (oczywiście w wersji japońskiej, bo amerykańska to podobno straszne badziewie).Muszę jeszcze obejrzeć drugą część i będzie spoko.
Big Grin
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Oglądałem amerykański "The Ring", hehehe... w decydującym momencie okazuje się, że płyta z filmem, którą od kumpla pożyczyłem, jest zryta (nie wiem czy w tym miejscu ktoś gwoździem ją potraktował, tak to wygląda ;D) i nie mogę dojść do końca. Ja to mam szczęście ;D. W każdym razie na początku chciało mi się śmiać, bo wszystko było dla mnie zbyt banalne. Później jednak nieźle film się rozkręcił i spodobał mi się.
Japońskiej wersji jeszcze nie widziałem, trzeba będzie zaległości nadrobić.
Odpowiedz

Ajana napisał(a):The Ring też był niezły (oczywiście w wersji japońskiej, bo amerykańska to podobno straszne badziewie).Muszę jeszcze obejrzeć drugą część i będzie spoko.
Big Grin
czemu mowisz "oczywiscie" skoro nie widzialas? z pewnoscia jest duzo osob, ktorym japonska wersja sie podoba ale z tym badziewiem to przesadzilas. Wychodząc z podobnego zalozenia co ty, wzialem sie najpierw za jap. - efekt: usnalem w polowie. Dla porownania obejrzalem amerykanska wersje i milo sie rozczarowalem -> wbrew memu przekonaniu byla duzo lepsza.
Wszyscy mnie wkurwiacie. wypierdalac.
Odpowiedz

Ja Ring widzialem tylko japonska i dla mnie straszna nuda. Z tego co wiem to ring 2 jeszcze wieksza chała. Musze zobaczyc amerykanska wersje ring zeby sie juz w 100% wypowiedziec.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

... obie części - niezłe, niezłe.... ale amerykańskiej jeszcze nie widziałam
...carpe noctem...

"Psychopatia oznacza dosłownie 'cierpienie duszy'. W dosłownym
sensie tego słowa każdy człowiek jest psychopatą, bo nie ma
człowieka, który by w swym życiu nie cierpiał."
Antoni Kępiński
Odpowiedz

Podobno ma być remake Omena. :? Mam tylko nadzieje że to nie będzie jakaś mega profanacja.
bring it on
Odpowiedz

Begotten Smile troche trudny w odbiorze ale za to jaki klimat Big Grin
nie jestem rybakiem, ja tylko łowię ryby.
Odpowiedz