• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

Bez obaw Big Grin

Dobra wracamy do tematu, czyli dyskusji czemu Halford, King Diamond i moja stara są najlepszymi głosami heavymetalowymi wszechczasów Big Grin
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Moja stara jest najlepszym głosem wszechczasów 8)
Odpowiedz

Nie, bo moja stara 8)
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Pierdolisz
Odpowiedz

hie hie... humor mi sie zaczyna poprawiać....
wmoitoże Laughing
-poraz kolejny masz biedne argumenty...
-obrażasz innych (dorosłych)
a jesli chodzi o przykład to na forum jest ich masa i nie chodzi tu o Dickinsona tylko o twój stosunek do czyjegoś gustu...
-a jesli chodzi o innych.... no cóż takie jest biedne polskie społeczeństwo...

ten wypis pokazuje że do zoo panie małpko !!
We Are Defenders Of The Faith...
Odpowiedz

Dance Of Death napisał(a):hie hie... humor mi sie zaczyna poprawiać....
wmoitoże Laughing
-poraz kolejny masz biedne argumenty...
-obrażasz innych (dorosłych)
a jesli chodzi o przykład to na forum jest ich masa i nie chodzi tu o Dickinsona tylko o twój stosunek do czyjegoś gustu...
-a jesli chodzi o innych.... no cóż takie jest biedne polskie społeczeństwo...

ten wypis pokazuje że do zoo panie małpko !!

WYPIERDALAJ

My tu próbujemy wrócić do tematu!!!!! I nie mam zamiaru się więcej z tobą przegadywać.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Skonczcie pierdolic, bo skroce lancuch i skonczy sie dzien dziecka. Kolejne dupiate posty bede kasowal i tyle, miziajcie sie na GG/PM/eMailu, cokolwiek.
Odpowiedz

Uwazacie ze wasze stare moga sie z moim dziadkiem Florkiem??

A tak do tematu to z typowego heavy to najbardziej odpowiada mi glos Bona Scotta 8)
Odpowiedz

Na pewno Bon Scott jest lepszy od Briana Johnsona
Odpowiedz

Zaiste, to nie podlega wątpliwości tak samo jak boskość osoby Lemmiego.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

O LEMMYM,pardon ,BOSKIM LEMMYM ,nie ma co dyskutowac,jego boskosc jest niepodwazalna.Mozemy jedynie sie zastanowić kto jest najlepszy PO Lemmym
Odpowiedz

Padły tu dwa nazwisa starych rockowcow:Mandaryny i Lemmego. Jenak wole Lemmiego bo to taki moj idol. Jak dorosne tez bede taki jak on.

Zaznaczam ze ironia jest tylko w watku z mandaryna.

Motorhead rox
Odpowiedz

A mi sie wydaje ze najlepszy wokal mial Halford... i nie wazne czy sie okazal gejem czy nie... glosu mu to nie zmienilo
Ja jestem bóg i spójrzcie tam ...
Co to jest? - Człowiek!
Od dzisiaj będziesz żył, zabije żeby żyć
to znaczy musi jeść, zabije żeby zjeść.
Stworzyłem piękna rzecz.
Odpowiedz

spellbound napisał(a):A mi sie wydaje ze najlepszy wokal mial Halford... i nie wazne czy sie okazal gejem czy nie... glosu mu to nie zmienilo
Wkońcu normalny który nie czepia się go za to że jest gejem
Odpowiedz

Ramone napisał(a):
spellbound napisał(a):A mi sie wydaje ze najlepszy wokal mial Halford... i nie wazne czy sie okazal gejem czy nie... glosu mu to nie zmienilo
Wkońcu normalny który nie czepia się go za to że jest gejem

Robert Halford jest chyba najbardziej heterosexualnym wokalista w calym heavy metalu, mimo iz jest gejem. Jego glos zawsze ma powera ktory chwyta cie za ryj i napierdala o sciane, jak cala reszta skladu Judas Priest zreszta. Po raz kolejny udowodnili to plyta Angel of Retribution. Od 30 lat juz rozpierdalaja swoja muzyka, nic dziwnego ze nazywaja ich metal gods.
...rzekl Szyszak.
Odpowiedz