• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

NAJLEPSZY HEAVY METALOWY GŁOS WSZECHCZASÓW !!!

Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:
Odpowiedz

Balthor napisał(a):tak sie zastanawial czy Ozzy Osbourn bral heavy/powe/thrash czy hard rock... oj sam nie wiem, ale wedlug mnie on ma specyficzny głos, którego nie da sie nie poznac Smile

Tu muszę się zgodzić :]
My God is beautiful.
Odpowiedz

Atreju napisał(a):
Tomash napisał(a):Skoro Kiske jest taki zajebisty, to czemu nic sensownego nie nagrał od czasu opuszczenia Dyniogłowych??
a co z Avantasia, Aina i kilkunastoma innymi projektami, w których po prostu pokazał swój geniusz? Confusedhock:
tak na marginesie Avantasia jest zajebista Big Grin
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Zeby Avanstasia byla zajebista to ten margines musialby byc cholernie szeroki.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

no to widocznie jest (zaoraj sie?) Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile
[Obrazek: avatar0cn.jpg]
Odpowiedz

Dżemik napisał(a):
Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. Rolleyes

Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

Smile

oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?
Odpowiedz

Jego glos moze sie podobac...gejom.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

oczywiście że jest o niebo lepszy Laughing
Odpowiedz

Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
Odpowiedz

Cytat:Jego glos moze sie podobac...gejom.

Więc uważasz że, jestem..."gejem", myślałem że, stać Cię na więcej. Wszystko co napisałeś jest po prostu "gównem", takie teksty puszczają Dresy i inne tego typu robactwa.
"Nienawiść jest ostatecznym upadkiem"
Odpowiedz

LCF napisał(a):Jego glos moze sie podobac...gejom.

Mówisz oczywiście o gardłowym In Flames. Smile
Odpowiedz

Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink
Odpowiedz

Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Flame napisał(a):
Nevermore napisał(a):
Dżemik napisał(a):

Smile

hahah Wink 1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy Wink

1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa. Laughing
Odpowiedz