Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Flame napisał(a):Nevermore napisał(a):Dżemik napisał(a):Tilomus napisał(a):Według mnie, Eric Adams ma piękny głos który pobudza wyobraźnie. 
Fakt.. Zawsze jak go slucham wyobrazam sobie jakiez to okrutne tortury musial Adams cierpiec zeby wydobyc z siebie tego typu dzwieki..

oczywiście gardłowy IN FLAMES jest o niebo lepszy :?
oczywiście że jest o niebo lepszy 
O boże śmiesz stawiać parodię death metalowgo wokalisty obok jednego z najlepszych, najwybitniejszych hevymetalwych wokalistów? ROTFL! przeproś mnie albo uzasadnij dlaczego moja teza nie jest słuszna, albo spierdlaj, ale powoli(terror rules!), polaczku.
hahah
1. jeb sie z polaczkami 2. to moje subiektywne zdanie,lubie głos Andersa. Twojej tezy nie obalam, to Twoja opinia. btw nie znosze heavy 
1 Możesz tak mówić do swojej starej
2. NO I? GUST JEST WYZNACZNIKIEM TEGO CO LUBISZ, A NIE TEGO CO CENISZ,POLACZKU, więc nie wydawaj pochopnych wniosków, w czym Anders przewyżasza Adamsa?
3. Bo jesteś głupim, małym polaczkiem, co tylko napisze jakas glupote, a jak sie go spyta dlaczego,to cie obrzuci gównem i zacznie sie bronić swoim(zjebanym) gustem.
4. To straszne, widze, zę wolisz pseudo death, wspolczuje, pomodle sie za Ciebie do Cronosa.