• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsze Covery

1. Cradle of Filth - Fear of The Dark
2. Children of Bodom - The Finall Countdown
i uwaga
numer 3
Tori Amos - Smells Like Teen Spirit Big Grin
8)
only for music
Odpowiedz

van napisał(a):1. Cradle of Filth - Fear of The Dark
2. Children of Bodom - The Finall Countdown

nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie

to co, sam sobie je wymyśliłem ? z palca wyssałem może ? puknij się w czoło, knypie
only for music
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
O przepraszam bardzo...Ja na kompie mam na przykład mp3 Children of Bodom "The Finall Countdown" :?
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

Cradle of Filth na bank ma cover Hallowed Be Thy Name, ale o Fear of The Dark nie słyszałem. Poszukałem w dyskografiach i też nic takiego nie znalazłem.
Co do Final Countdown to obiło mi się o uszy, że coś takiego jest, ale nie mam pojęcia gdzie można zdobyć coś takiego.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):
O przepraszam bardzo...Ja na kompie mam na przykład mp3 Children of Bodom "The Finall Countdown" :?

nigdy takowy nie został nagrany przez kapelę Children of Bodom

ZOMO
Odpowiedz

Jest do cholery napisane, że Children of Bodom więc i ja tak napisałam. A poza tym nie słucham tego zespołu, więc się nie znam.

ZOMO
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):Sam jesteś skurwiałym pedałem dupku. Chuj mnie obchodzi kto to tak na prawdę śpiewa. Jest do cholery napisane, że Children of Bodom więc i ja tak napisałam. A poza tym nie słucham tego zespołu, więc się kurwa nie znam.

to czego sie madrzysz? ja akurat wiem, kto to nagral, i nie bylo to CoB. Przez was, co tylko sciagaja mp3 i potem powtarzaja glupoty, Metal ginie.

ZOMO
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):to czego sie kurwa madrzysz? ja akurat wiem, kto to nagral, i nie bylo to CoB, spierdalaj. Przez takich pedalow jak wy, co tylko sciagaja mp3 i potem powtarzaja glupoty, Metal ginie. Zaorac!

Nie mądrzę, tylko piszę to co widziałam. Znawca się znalazł. Dobrze, że wiesz, ale nie musisz od razu wszystkich wyzywać. Nie sądzisz?

ZOMO
Odpowiedz

KelThuz
Skoro to nie nagrał CoB to kto ? nie musisz odrazu jeździć po innych, wystarczy że powiesz to kulturalnie, a każdy przyjmie to w ten sam sposób........kurwa
only for music
Odpowiedz

Tomash napisał(a):a tak ogólnie to mnie covery w wykonaniu CoB nie przekonują, to co zrobili z "Trooperem" i "Somebody put something in my drink" to kompletna porażka

jedyny cover CoB, jaki uznaje, to IRON STEEL METAL boskiego WIZZARD. KILL!

informacja - cover The Final Countdown nagrala horda Dispatched, i nawet w tagu mp3 to pisze (przynajmniej w tym, co krazyl pare lat temu), w polu Comments, ze to Dispatched, not CoB.
Cover jest oczywiscie slaby, i nawet CoB nie nagraloby takiego slabego kawalka - przynajmniej technicznie sa sprawni...

ZOMO
Odpowiedz

kredki zrobily fear, do tego nie ma dwoch zdan (w smie niezle im to wyszlo), co to children... nie wiem...
a do swych poprzednich pozycji dodaje Anthrax- Sabbath Bloody Sabbath zamieszczony na singlu I`m the Man, jakby sie ktos zaczal czepiacSmile
Odpowiedz

fear zrobił graveworm jełopy
Odpowiedz

H8ful napisał(a):fear zrobił graveworm jełopy

masz racje jełopie, graveworm też 'zrobił fear'
only for music
Odpowiedz

van napisał(a):masz racje jełopie, graveworm też 'zrobił fear'
radzę zmienic program p2p albo przerzucic sie na oryginały
Odpowiedz