- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):nigdy takowe nie zostaly nagrane przez powyzsze kapele, knypie
O przepraszam bardzo...Ja na kompie mam na przykład mp3 Children of Bodom "The Finall Countdown" :?
I've felt the hate rise up in me...
- Liczba postów:
- 969
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
Cradle of Filth na bank ma cover Hallowed Be Thy Name, ale o Fear of The Dark nie słyszałem. Poszukałem w dyskografiach i też nic takiego nie znalazłem.
Co do Final Countdown to obiło mi się o uszy, że coś takiego jest, ale nie mam pojęcia gdzie można zdobyć coś takiego.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Jest do cholery napisane, że Children of Bodom więc i ja tak napisałam. A poza tym nie słucham tego zespołu, więc się nie znam.
ZOMO
- Liczba postów:
- 548
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):to czego sie kurwa madrzysz? ja akurat wiem, kto to nagral, i nie bylo to CoB, spierdalaj. Przez takich pedalow jak wy, co tylko sciagaja mp3 i potem powtarzaja glupoty, Metal ginie. Zaorac!
Nie mądrzę, tylko piszę to co widziałam. Znawca się znalazł. Dobrze, że wiesz, ale nie musisz od razu wszystkich wyzywać. Nie sądzisz?
ZOMO
- Liczba postów:
- 35
- Liczba wątków:
- 5
- Reputacja:
-
0
KelThuz
Skoro to nie nagrał CoB to kto ? nie musisz odrazu jeździć po innych, wystarczy że powiesz to kulturalnie, a każdy przyjmie to w ten sam sposób........kurwa
only for music
- Liczba postów:
- 71
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
fear zrobił graveworm jełopy