- Liczba postów:
- 91
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
Naz napisał(a):![[Obrazek: 13_v.jpg]](http://www.therion.zw.pl/images/oklad/150/13_v.jpg)
Cudo! Każda płyta Theriona jest świetna. Ale Vovin jest u mnie na pierwszym miejscu.
Też bardzo lubie tą płytke, fajna jest =]
Dużo jest ciekawych płyt, za zługo by wymieniać
,,Look down on me, you will see a fool.
Look up at me, you will see your lord.
Look straight at me, you will see yourself."
- Liczba postów:
- 88
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Iron Maiden- Seventh Son Of A Sevent Son
CUDO
Ten dzień to kompletna strata makijażu...
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Słuchajcie, jeżeli chcecie rozmawiać o tym czy Korn jest do dupy czy nie, albo czy SoaD jest komercyjne lub nie - to macie od tego PM. Tam możecie się bluzgać do woli.
Ale jeżeli jeszcze raz zobaczę jak ktoś rzuca mięsem, albo zbacza z tematu, to obiecuję, że temat zamknę - i nie tyczy się to tylko tego topica.
Dotarło?
Jak nie dociera, to w najbliższym czasie postaram się o to aby w końcu dotarło.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Pink Floyd- The Wall
Zdecydowanie najlepsza plyta w historii- przefkladam ja nawet nad "Drk side of the moon" glownie ze wzgledu na:
1. Comfortably Numb i njalepsze moim zdaniem solo gitarowe w calej historii...
2. Run Like Hell- troch ostrzejszy klimata nadal czyuc, ze to PF
3. Mother- Ballada cudowna, przy krotkiej solowce po slowach :Of course mother will help you bulid the wall" i samych slowach lza sie w oku kreci
4. No i oczywiscie wszystkie czesci Another Brick in The Wall (w sczegolnosci III- "Don't think I need anythin' at all") i znamienne slowa na zakonczenie kazdej czesci- "All in all it was just another bricks in the Wall"
Poza tym Koncept Album i to sie liczy (Aczkolwiek DSoTM niby tez nim bylo :>)
Troche sie rozpisalem, ale chyba wszyscy mnie przynajmniej pojeli :>
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 308
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
nie sa to ulubione plyty ale jedne z wielu ulubionych...
studyjna:
Guns n Roses --->Appetite for destruction
bez watpienia jedna z najlepszych plyt lat 80'...przy kazdym sluchaniu wciaz swieza i wciaz dajaca kopa...mysle ze jakby Gunsi ja wydali "teraz" to by odniosla taki sam sukces jak w latach 80'...
koncertowa:
Red Hot Chili Peppers ---> Live in Hyde Park
poprostu genialna...nic dodac nic ujac...
- Liczba postów:
- 481
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Szczerze to trudno będzie... narzuca mi się Death, kilka Iron Maiden, może jeden Manowar... ale niech będzie:
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
- Liczba postów:
- 849
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
dla mnie wskazanie tylko jednej jedynej najlepszej plyty jest absolutnie niemozliwe chociazby dlatego ze musialbym sie zdecydowac na jakas +/- stylistyke i jakis powiedzmy kawalek emocji...
jezeli wyszloby jakies kilkuplytowe wydawnictwo obejmujace pole od ciszy do noise'owej przemocy i reprezontowalo w kazdej czesci wysoki poziom moznaby je uznac za najlepsze, a tak po prostu nie da rady...
za duzo swietnych rzeczy - kazda inna a wcale przez to nie gorsza...
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Jedna z moich ulubionych i tych, który nigdy mi się nudzą, to "Mój dom" Iry, zaraz po niej "Pierwsze wyjście z mroku" Comy
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 60
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Ja właściwie nie znam się zbytnio na rockowej muzyce, ale coś ulubionego mam....chyba "Brave New World" Ironów, z polskich chyba Hunter-"T.E.L.I."
![[Obrazek: Witos.png]](http://publicamp.org/usr/Witos.png)
(Jak czegoś słucham, to na 90% jestem na gg

)