• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najlepsza z najlepszych

Być może to troche głupi pomysł, ale proszę Was, abyście podali jeden(tylko i wyłącznie jeden) tytuł Waszej ulubionej płyty. Możecie też dopisać dlaczego to akurat ta płyta.
Odpowiedz

To trochę nielogiczne, bo każda płyta ma w sobie "coś", albo tego "czegoś" nie ma. Tak więc może być kilka płyt z tym "czymś" i mogą być one najlepszymi. Gdzybym miał wybrać to chyba HELLOWEEN - KEEPERS OF THE SEVEN KEYS PT.1 (heavy metalowa historia)
skoro każdy ja też dorzucę okładkę Tongue
[Obrazek: keeper.jpg]
Odpowiedz

Moja ulubiiona płyta to Demons & Wizards - czyli projekt powstały z połączenia dwóch kapel - Blind Guardian i Iced Earth. Muzyka ich doskonale łączy najlepsze elementy z brzmienia obu zespołów, co sprawia, że słucha się tego naprawdę przewspaniale. Połączenie pięknego wokalu Hansiego i ostrych gitar z Iced Earth dało wyśmienity rezultat. Tej płyty mogę słuchać w nieskończoność i chyba nigdy mi się nie znudzi. (Tak samo podoba mi się teraz jak 4 lata temu kiedy miałem okazję pierwszy raz ją przesłuchać)
[Obrazek: dwc-sm.jpg]
8) PO PROSTU PŁYTA-CUD 8)
* METAL MAKE US STRONG *
Odpowiedz

hehe. skoro tak ją wychwalasz to nie zostanie mi nic innego, jak tylko ją przesłuchaćSmile
Odpowiedz

[Obrazek: 13_v.jpg]

Cudo! Każda płyta Theriona jest świetna. Ale Vovin jest u mnie na pierwszym miejscu.
Odpowiedz

[Obrazek: South%20of%20Heaven.jpg]

Miazga, co wiecej,..
Odpowiedz

A ja Ci polecam "Alive In Athens" zespoliku Iced Earth 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Jezeli jeszcze nie slyszalas napewno Ci sie spodoba Big Grin
Odpowiedz

sorki ale nie mogę zdecydowac która płyta jest najlepsza moim zdaniem Wink
hm ... em ... <myśli>
a !
proponuję płytę

MACHINE HEAD - BURN MY EYES

(płyta ta została wybrana między wieloma innymi które uwielbiam)

może to nie takie stare (1991 chyba) jak na klasykę metalu, ale miażdży czachę 8) 8) 8) 8) 8) Laughing Laughing Laughing Angry Angry Angry
a poza tym ta płyta z pewnością miała dalszy wpływ na resztę młodych zespołów metalowych Angry
here is something you can't understand ... how i could just kill a man !!!
Odpowiedz

jak dla mnie to tylko i wyłącznie najlepszą płytą jest:
[Obrazek: mandylion.jpg]
Odpowiedz

chcialbym tylko zakomunikowac ze tytul tego dzialu to:
KUPIĘ, SPRZEDAM ZAMIENIĘ...
Odpowiedz

Ale i tak raczej nie zablokują topica, bo to jedyny w tym dziale Laughing
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

varduum napisał(a):chcialbym tylko zakomunikowac ze tytul tego dzialu to:
O kuźwa! Faktycznie pomyliłam się Embarrassed A można by ten temat przenieść do odpowiedniego działu?
Odpowiedz

mozna, mozna, tylko nie wiem czy komus bedzie sie to chcialo zrobic, ogolnie na forum panuje totalny balagan
Odpowiedz

gabrysia napisał(a):
varduum napisał(a):chcialbym tylko zakomunikowac ze tytul tego dzialu to:
O kuźwa! Faktycznie pomyliłam się Embarrassed A można by ten temat przenieść do odpowiedniego działu?
to już nie pierwszy raz sie pomyliłaś Laughing
Odpowiedz

DeMoN.|. napisał(a):
gabrysia napisał(a):O kuźwa! Faktycznie pomyliłam się Embarrassed A można by ten temat przenieść do odpowiedniego działu?
to już nie pierwszy raz sie pomyliłaś Laughing
po wspisach powyzej widac ze nie tylko ona...
Odpowiedz