12-29-2005, 09:55 PM
R_amze_S napisał(a):Krzychun napisał(a):Mnie zadna płyta Slayera nie podchodziPodpadłeś
Spoko,ale Motorhead nawet lubie

R_amze_S napisał(a):Krzychun napisał(a):Mnie zadna płyta Slayera nie podchodziPodpadłeś
Krzychun napisał(a):I tylko to cie jeszcze ratuje przed utylizacjąR_amze_S napisał(a):Krzychun napisał(a):Mnie zadna płyta Slayera nie podchodziPodpadłeś
Spoko,ale Motorhead nawet lubie
Ambivalent napisał(a):Jestes pewnien ,ze znasz inne plyty Slayera ?znam ale uważam że przy ich wcześniejszych dokonaniach wypadają słabo ... chociarz porównując je do np. st. anger to są zajebiste ...
Zakk_Wylde napisał(a):Najlepszą płytą [Slayera] wg. mnie jest Show No Mercy
Zakk_Wylde napisał(a):Ambivalent napisał(a):Jestes pewnien ,ze znasz inne plyty Slayera ?znam ale uważam że przy ich wcześniejszych dokonaniach wypadają słabo
Dżemik napisał(a):Wszystkie albumy SLayera sa zajebiste.. Tyle, ze SNM to takie 9.8/10, a RIB 'jedynie' 9.7..
statekx napisał(a):Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ!jestem jak najbardziej za tymi ocenami
Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
Cytat:jestem jak najbardziej za tymi ocenami
Ambivalent napisał(a):Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
ha ha ha ha ha
statekx napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
ha ha ha ha ha
ha?
Ambivalent napisał(a):statekx napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
ha ha ha ha ha
ha?
Jak mozna dac SNM 666/10 a RIB "tylko" 10/10 ? Ty chyba nie czaisz Slayera
Ambivalent napisał(a):statekx napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
ha ha ha ha ha
ha?
Zakk_Wylde napisał(a):Ambivalent napisał(a):statekx napisał(a):Ambivalent napisał(a):Cytat:Otoz to!!! No z tym ze ja daje SNM 666/10 a RIB 10/10. JAKŻE BY INACZEJ
ha ha ha ha ha
ha?
to miało poprostu zasugerować że SNM jest lepsze od RIB ... choć RIB mocno niszczy niewiernych !!
Cytat:Cenie kazda plyte Slayera nie tylko jak wszyscy RIB. Dobrze wiem, ze RiB jest lepsza, ale do starego dobrego SNM mam wielki sentyment.
Ambivalent napisał(a):Problem w tym ,ze NIE JEST LEPSZE. Do "HA","RIB" i "SOH" troche jej brakuje.
Dzem: Edytuj posty..
Zakk_Wylde napisał(a):Ambivalent napisał(a):Problem w tym ,ze NIE JEST LEPSZE. Do "HA","RIB" i "SOH" troche jej brakuje.
Dzem: Edytuj posty..
z którek strony jej coś brakuje ?
Ambivalent napisał(a):Powiedzmy ,ze to Cie tlumaczy