• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najgorszy zespół

no jak tak, jak nie?
For All Tid i Stormblast to swietny archaiczny norweski atmosferyczny twór z gitarami w tle.
EDT to maksymalna chujowizna, z motywami, z ktorych calymi garsciami czerpal him (taki pedalski zespol suicide-popowy). Reszty nie znam, az do PEM i DCA, ktore mnie nie porywaja wcale a wcale. Poza tym Shug-rat sie skurwil, nie inaczej
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):no jak tak, jak nie?
For All Tid i Stormblast to swietny archaiczny norweski atmosferyczny twór z gitarami w tle.
EDT to maksymalna chujowizna, z motywami, z ktorych calymi garsciami czerpal him (taki pedalski zespol suicide-popowy). Reszty nie znam, az do PEM i DCA, ktore mnie nie porywaja wcale a wcale. Poza tym Shug-rat sie skurwil, nie inaczej

Reszte przesluchasz raz i od razu odrzuca, szczegolnie DCA z "przewspanialym" teledyskem do Progenies of the great apocalypse. Poza tym jak juz wspominalem po pierwszych plytach zaczely sie cukiereczki, za ktore podziekujemy. A co do EDT to sie nie zgodze, jak dla mnie niezly album, choc dwom pierwszym niedorastajacy do piet.
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):[
Mega ROTFL! Im starszy ,,burger" tym gorzej.NIe twierdzę ,że teraz ,,zamiatają" ale z biegiem lat ich muzyka staje sie bardziej złożona,niebanalna;stare płyty(z naciskiem na EDT) pełne były wiejskich ,słodziutkich i maksymalnie naiwnych melodyjek ,których zapewne ,,boska" Sonata Arctica by sie nie powstydziła.Płyty od SBD - niezły zespół,płyty od SBD wstecz - DO PIACHU!!!!!!
No nie mów ,że na "Stormblast" są naiwne ,słodziutkie melodyjki ! U mnie ta płyta jest na pierwszym miejscu z całej ich twórczościchoć nie twierdzę ,że nowe płyty są złe.Po prostu poszli w innym kierunku.
Odpowiedz

Widzę ,że się nie dogadamy...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):him (taki pedalski zespol suicide-popowy)

suicide-pop Big Grin swietne okreslenie... i jak do nich pasuje Tongue
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):Widzę ,że się nie dogadamy...

przeca rozne sa gusta, dla mnie lepsze jest surowe brzmienie pierwszych wydawnictw i tyle
Live Like An Angel, Die Like A Devil
Odpowiedz

Uwazam ze Burzum był jednym z najlepszych kapel a teraz przez swoja aryjska dusze Varg spierdolił u mnie swoja opinie. Zespoł taki jak Burzum zmieniajacy styl to ... sami sobie dokonczcie. Trudno mi sie wypowiedziec ktora kapela jest do dupy bo takowych nie słucham Smile
Odpowiedz

Gaahl napisał(a):przez swoja aryjska dusze Varg spierdolił u mnie swoja opinie. Z

Odpierdol sie od aryjskiej duszy Varga V.
Odpowiedz

Varg jest dla mnie... uwazam ze swoja aryjskosc mogł ukazac pod innym szyldem niz Burzum :?
Odpowiedz

To zle uwarzasz Koniec tematu, zamilknij, nim skompromitujesz sie do cna.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Powiem wiecej Varg jest kretynem i hipokryta powinni go juz zajebac w tym pierdlu Laughing
Odpowiedz

A dlaczegoz to hipokryta? Czekam na sensowne tlumaczenie.
Na pohybel katolickiemu scierwu!!!
Odpowiedz

Cytat:Powiem wiecej Varg jest kretynem i hipokryta powinni go juz zajebac w tym pierdlu

Gnij pieprzony ignorancie! Niech twe scierwo rozwleka psy, nie inaczej!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

LCF napisał(a):A dlaczegoz to hipokryta? Czekam na sensowne tlumaczenie.

Od niego??Przecież on chyba nie zna nawet znaczenia słowa "hipokryzja"...
Jesli jednak, to również czekam na wyjaśnienie tego stwierdzenia.
[Obrazek: logo.jpg]
Odpowiedz

To ja wam powiem. Otóż, moi mili, Varg jest hipokrytą, poniewaz ściął włosy i czesze teraz swoją blond fryurkę na boczek. Zdradził ideały mrocznego black metalu i wraz z warkoczykami, które znamy ze zdjęć robionych w czasie jego procesu, stracił równiez swoją aryjskość !
"Beyond scorn, lies and calumny, I still stand and watch you rot"
Meychna'ch
Odpowiedz