• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

najgorsze forum

bo mi np. NIE przeszkadza :?
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Kill
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

A ja nie mam nic prz4ciwko prezentowania się niewiast na fotkach - byleby nie były farbowanymi brunetkami.. I oby nie były potocznie uznawane za nieatrakcyjne!!!

Wszak wiadomo, ze miło rzucić okiem na ponętną samicę!
Odpowiedz

Kilka for internetowych czytam, jako gość zazwyczaj. Od czasu do czasu coś skrobnę tutaj i nigdzie więcej, do forum RMS podchodzę bardziej humorystycznie Wink
Na forum Porcupine Tree są fajne dyskusje, ale sporo tam snobów, alternatywnych oraczy i nie mam wystarczającego skilla, co by się tam udzielać, od czasu do czasu przeglądam, kilka naprawdę świetnych płyt poznałem właśnie przez rekomendację ludzi stamtąd.

Fanom muzyki progresywnej - metal i rock (lata gł. 70., 80.) polecam forum na progarchives.com. Wprawdzie angielskojęzyczne, ale sporo Polaków siedzi.
Odpowiedz

Nivo napisał(a):A ja nie mam nic prz4ciwko prezentowania się niewiast na fotkach - byleby nie były farbowanymi brunetkami.. I oby nie były potocznie uznawane za nieatrakcyjne!!!

Wszak wiadomo, ze miło rzucić okiem na ponętną samicę!

NO BA!!! Big Grin
Odpowiedz

forum tutejsze nie jest w tej chwili traktowane przeze mnie poważnie, gdyż patrzę przez pryzmat doświadczeń w innych zakamarkach sieci - być może to rodzaj "rozbiegówki", gdzie niestety wala się bardzo dużo śmieci. Poziom spadł, a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też. Deprymujące, nużące, jak dla mnie nie opłaca się już go ratować, tylko pozwolić plenić się wszystkim zboczeniom swobodnie. Charakteru portalu nie zmienicie, więc po co na siłę robić z nastolatków starych wyjadaczy? Jeden śmietnik w sieci się przyda, i dlatego naszego zakątka nie włączyłam wcale w rachubę przy ustalaniu jakości.

No cóż, moja opinia, ciekawam bluzgów. Wink

edit: szkoda Kamaela i innych ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, bowiem ich słowa rozmywają się w deszzu wszechobecnej ignorancji, a mogliby nimi dużo zdziałać. Tongue
Odpowiedz

Proponuję usunąć to forum, i reaktywować je pod całkowicie inną nazwą, adresem itp. itd., o którym wiedzieliby tylko wyselekcjonowani użytkownicy.
Odpowiedz

Nivo napisał(a):Proponuję usunąć to forum, i reaktywować je pod całkowicie inną nazwą, adresem itp. itd., o którym wiedzieliby tylko wyselekcjonowani użytkownicy.

i myślisz że nie znaleźli by się inni podobni???
Odpowiedz

Ale tzw. "upadek" forum to normalna sprawa, przecież po tematach o największych zespołach w których każdy ma coś do powiedzenia, zaczynają się topici o mniej znanych wykonawcach, których znają nieliczni, a reszta się nudzi i robi offtopy. Ja np. nigdy nie byłem zarejestrowany na metalheart, ale dość długo je podczytuje, i kiedyś naprawdę można tam było znaleźć coś ciekawego o MUZYCE a nie tylko twoją starą. Mniej więcej to samo jest tutaj, co nie znaczy że nie ma już ratunku itd.. po prostu trzeba poczekać na nowe płyty największych zespołów Big Grin
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Forum SKLEPU INTERNETOWEGO z artykułami dla metali musi być narażone na głupotę, bo automatycznie wbijają tu wszystkie dzieciaki, które miesiąc temu jeszcze słuchały Wiśniewskiego, a teraz raptem chcą się zaopatrzyć w mroczne ciuchy. Dla wielu takich to jest pierwsze forum muzyczne. Nic dziwnego że piszą pierdoły, skoro nie potrafią się jeszcze znaleźć w tej muzyce i na siłę szukają akceptacji innych ludzi o podobnych gustach.
Odpowiedz

albo wzorców do naśladowania
Odpowiedz

Scully napisał(a):a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też.

ciekawe...
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!
,,Time for peace, time for war
Time for life and death
Time to reap, time to fall''
Odpowiedz

To myśl intensywnie,mała,myśl...
Odpowiedz

Angelique napisał(a):no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!

Zbawnie to brzmi z Twoich ust/rąk Wink Big Grin
Wybacz.
Odpowiedz