09-27-2005, 07:57 AM
bo mi np. NIE przeszkadza :?
chamy są wśród nas
gardzę wami i się śmieje z was

Nivo napisał(a):A ja nie mam nic prz4ciwko prezentowania się niewiast na fotkach - byleby nie były farbowanymi brunetkami.. I oby nie były potocznie uznawane za nieatrakcyjne!!!
Wszak wiadomo, ze miło rzucić okiem na ponętną samicę!
Nivo napisał(a):Proponuję usunąć to forum, i reaktywować je pod całkowicie inną nazwą, adresem itp. itd., o którym wiedzieliby tylko wyselekcjonowani użytkownicy.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Scully napisał(a):a humor ogranicza się do nieudolnego kopiowania zachowań innych - wiem, bo sama się dorobiłam klonów, i faceci z dłuższym stażem też.
Angelique napisał(a):no i właśnie...! Tutaj trafiliście w same sedno... To forum faktycznie schodzi na psy - spowodowane to jest przecież tym, że większość zalogowanych i udzielających się osób są pozerami! W dodatku rozwija się tutaj przecież takie ostatnio u nas powszechne zjawisko - jak kinderyzm. Myślę, że byłoby lepiej gdyby wyeleminować taki stan rzeczy i ukrócić stanowczo taki niekorzystny dla nas obrót sprawy! Tylko boli mnie fakt, że większość z Was nie dostrzega tego problemu i traktuje mnie z ironią...
To od nas zależy czy xcoś się poprawi czy też nie... 8)
mówię poważnie! musimy coś wymyśleć!!!!