- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Scully napisał(a):to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
kim??
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
- Liczba postów:
- 226
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
jeśli chodzi o muzyczne to jedynie forum na którym jestem zarejstrowany a na inne spojrze raz na jakiś czas
więc nie moge się pokusić o napisanie że to jest najgorsze forum ale niewątpliwie przez ponad rok jak tu sobie siedze wiele się zmieniło niestety nie na lepsze
- Liczba postów:
- 929
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Necro Desecrator napisał(a):W RM zastanawia mnie jedna rzecz. Jest tutaj masa dziewczyn ,prawdopodobnie rekordowa liczba jesli chodzi o metalowe fora,a ich obecność ogranicza się do ciągłego wstawiania nowych zdjęć(najczęściej na mrocznych cmentarzyskach,w mrocznym stroju,z miną mającą świadczyć o zaawansowanym stadium depresji) i udzielania się tylko w ,,max offtopic",przeważnie w tematach dotyczących ubioru, atrakcyjności muzyków,związków,farbowania włosów itp. itd. W topicach dotyczących muzyki jak dotąd, wypowiadają się 3 trv niewiasty na krzyż...Zabawne...
Nevermore napisał(a):Scully napisał(a):to ja już się domyślam, kim byłeś, Neverciu... :>
kim??
Kolega Madness jak mniemam<:
po czym tak mniemasz?czytalem to forum od dwoch lat i zalogowalem sie w najgorszym momencie, gdy sie rozpadlo.Teraz troche siedze na gondolin i rockmetal.pl(mam ponad 2000 postow

) ale glownie teraz na tym(na gondolinie nie ma o czym ostatnio pisac, bo nie chce mi sie pisac esejow jaki to Reign in Blood jest zajebisty, choc twierdze nadal,ze gondolin jest swietny, najlepsze forum po rockmetal.pl).W ogole to polecam to forum kazdemu, kto zna sie na muzyce i lubi rzetelnie i z jajem o niej pogadac
www.gondolin.aplus.pl/gondolin
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?