09-24-2005, 10:00 PM
jat to by powiedział hegemon "to jest trv forum i jak ci się nie podoba to wypiedalaj!!" i ja jestem takiego samego zdania

PAGAN TRIUMPH
warsadal napisał(a):Cytat:poplacz sie jeszcze, kazdy ma prawo powiedziec co mysliTak.. a w działach muzycznych dajesz tego doskonały przykład..
Cytat:to ze siedzi na forum ktore uwaza za zjebane to jego sprawa
Cytat:Jednocześnie uzasadniam dlaczego uwazam, ze jestes debilem: wielu tak mówi. Ale nie dlatego, że tak twierdzą, tylko po to, żeby pokazać jacy są mroczni i tru. Nie zauważyłeś? Będą pieprzyć i marudzić, że kiedyś było lepiej, że tematy były takie ambitne, a teraz taka wszechogarniająca beznadzieja. Dotarło?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Cytat:4EOT
dotarlo?
Nevermore napisał(a):gannon napisał(a):Weź pod uwagę szanowny p. Nevermore, że Warsadal też może wyrazić swoją opinię na temat Pioruna![]()
I nie koniecznie była to opinia na podstawie tego jednego posta... heh
jaki debil.
1.koles napisal calkowicie zgodnie z tematem
2.Czosnek o kulistych kształtach mu do tego, co sie podoba piorunowi, a co nie. Nie podoba mu sie to forum, to ok, moze to powiedziec, a nazywanie go za to idiota jest debilizmem.
Necro Desecrator napisał(a):Oczywiście ,że forum Rhapsody i Sonata Arctica - totalnie ,,spaczeni" userzy + moderator gestapo.Dokładnie. Też tam swego czasu byłem - błyskawicznie dostałem bana.
Lech napisał(a):Kupka na mietko jak to sie przyjelo mowic.
Amy napisał(a):a czy przypadkiem nie zauważyliście, że te AMBITNE tematy się skończyły??!! A jak ktoś wygrzebie to powiecie "A kiego groma wyciągnełaś ten stary temat??!!". W takim razie wymyślajcie nowe AMBITNE
Cytat:Najbardziej zjebane??? Mojego LO. Moderatorzy się żądzą, nie pozwalają odbiegać od tematów choć trochę, usuwają posty a sami pierdolą głupoty. czosnek co za sprawiedliwość