09-24-2005, 08:36 PM
ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na to
CP/DP
Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na toJak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaorać
warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na toJak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaoraćPoważnie: walnij sie w łeb, gamoniu.
warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na toJak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaoraćPoważnie: walnij sie w łeb, gamoniu.
gannon napisał(a):Weź pod uwagę szanowny p. Nevermore, że Warsadal też może wyrazić swoją opinię na temat Pioruna![]()
I nie koniecznie była to opinia na podstawie tego jednego posta... heh
Nevermore napisał(a):Nie podskakuj knypie.warsadal napisał(a):Piorun napisał(a):ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na toJak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaoraćPoważnie: walnij sie w łeb, gamoniu.
jak dla mnie to ty jestes debilem, ma prawo mowic,ze to jest najgorsze, jesli tak uwaza.A to, ze tu siedzi to jego prywatna sprawa, gamoniu.
warsadal napisał(a):Nevermore napisał(a):warsadal napisał(a):[quote="Piorun"]ogłaszam plebiscyt na najbardziej zrąbane forum w całej sieci ja głosuje na toJak dla mnie, to jesteś idiotą i trzeba cie zaoraćPoważnie: walnij sie w łeb, gamoniu.
jak dla mnie to ty jestes debilem, ma prawo mowic,ze to jest najgorsze, jesli tak uwaza.A to, ze tu siedzi to jego prywatna sprawa, gamoniu.
Cytat:Nie podskakuj knypie.
Cytat:Wkurza mnie, jak ktoś narzeka na forum i pieprzy jakie jest denne itp., ale mimo wszystko siedzi i wypisuje bzdury, prosto z dupy. :/
Cytat:Nevermore, ty zgrywasz idiote czy naprawdę nim jesteś ? :?
Cytat:poplacz sie jeszcze, kazdy ma prawo powiedziec co mysliTak.. a w działach muzycznych dajesz tego doskonały przykład..
Cytat:to ze siedzi na forum ktore uwaza za zjebane to jego sprawaJednocześnie uzasadniam dlaczego uwazam, ze jestes debilem: wielu tak mówi. Ale nie dlatego, że tak twierdzą, tylko po to, żeby pokazać jacy są mroczni i tru. Nie zauważyłeś? Będą pieprzyć i marudzić, że kiedyś było lepiej, że tematy były takie ambitne, a teraz taka wszechogarniająca beznadzieja. Dotarło?