04-02-2005, 07:27 PM
Satyricon - Black Lava 14.31
Luxocculta - Homodeus 11.37
Nokturnal Mortum - Vales' Scrolls 11.48
Luxocculta - Homodeus 11.37
Nokturnal Mortum - Vales' Scrolls 11.48
Berud napisał(a):Wyrd-Heathen ( 51:16 - kto znajdzie dłuszą)
gannon napisał(a):Green Carnation - "Light of Day, Day of Darkness" (uwagaaaa : ..... 60:06 )
aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.
aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.a niech bedzie! sprawdze ten kawalek
seelenleib napisał(a):aXe Rose napisał(a):Ale At War With Satan wyszło zajebiście pomimo długości. I ani trochę się nie nudzi.a niech bedzie! sprawdze ten kawalek
na discogsie artystow o nazwie "venom" wyskakuje rowno 8 sztuk
aXe Rose napisał(a):I nawzajem
PS: Zdjęlibyście tę cenzurę
Nevermore napisał(a):Proponuję KUPIĆ płytę i wtedy wydawać opinięPłyta jako taka na początku też tak na mnie działała, choć sam tytułowy kawałek spodobał mi się od razu (zajebisty riff na początku, potem ta króciutka solówka, ta w 11:25 minucie utworu. Ostrzegam, za pierwszym razem odrzuciło mnie, znudziło, za drugim to samo. Za trzecim, po browarku spodobało mi się, teraz bez AWwS żyć nie moge
aXe Rose napisał(a):Nevermore napisał(a):Proponuję KUPIĆ płytę i wtedy wydawać opinięPłyta jako taka na początku też tak na mnie działała, choć sam tytułowy kawałek spodobał mi się od razu (zajebisty riff na początku, potem ta króciutka solówka, ta w 11:25 minucie utworu. Ostrzegam, za pierwszym razem odrzuciło mnie, znudziło, za drugim to samo. Za trzecim, po browarku spodobało mi się, teraz bez AWwS żyć nie moge
no i to takie tajemnicze wyciszenie w 13:22
po prostu mnie zniewoliły)