• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najbardziej denerwujący aktor/aktorka

Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie! Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Beast King napisał(a):Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie! Wink

co za tróóó
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Amy napisał(a):
Beast King napisał(a):Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie! Wink

co za tróóó

A jakże! Prawdę powiedział przeca. Smile
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
Odpowiedz

no a jak..... Big Grin Może i debili z siebie robią ale kasę mają Laughing
chamy są wśród nas Wink gardzę wami i się śmieje z was Big Grin
Odpowiedz

Jessica Alba
Shane West
John Travolta, ten to tak z wyjątkami, np. Sekcja 8 mi się podobała, ale kilka innych filmów z nim do bani, a może nawet nie same filmy, ale on.
bring it on
Odpowiedz

ben affleck
www.shox.pl My Site
Ruda z moich snów ...
[Obrazek: ruda.jpg]
Odpowiedz

A ja nienawidzę
Angeliny Jolie (bo robi z siebie wampa, a nim nie jest)
Renifer Lopez (Ona w ogóle jest aktorką, czy klownem?)
Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
Katie Holmes (patrz wyżej)
Jest jeszcze wielu niby-aktorzyn, których nie trawię ale mi z głowy wylecieli (a może jednak z żołądka) 8) 8) 8)
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Toolica napisał(a):A ja nienawidzę
Angeliny Jolie (bo robi z siebie wampa, a nim nie jest)
Renifer Lopez (Ona w ogóle jest aktorką, czy klownem?)
Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
Katie Holmes (patrz wyżej)
Jest jeszcze wielu niby-aktorzyn, których nie trawię ale mi z głowy wylecieli (a może jednak z żołądka) 8) 8) 8)

hardkorowo
about:blank
Odpowiedz

Toolica napisał(a):Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)

A chuj to kogo obchodzi?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Ja nieznoszę wszystkich piosenkarek i piosenkarzy, którzy pchają się do filmów nie wiadomo po co i Paris Hilton, która jedyne co umie to być szmatą, a ona próbuje być aktorką.
:?
See You At The Bitter End...
Odpowiedz

Nie lubie Huja Granta, DiCaprio - taki idol dla 13-nastoletnich picz mnie tez wkurza. Figura to taka filmowa Doda(btw ciekawe kiedy ja do filmu wezmą Laughing )
Odpowiedz

Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą Laughing
Odpowiedz

buubi napisał(a):Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą Laughing

Każdy aktor, nawet najgorszy amator zagrałby lepiej niz on. Mad :!: :!:
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
Odpowiedz

Toolica napisał(a):
buubi napisał(a):Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą Laughing

Każdy aktor, nawet najgorszy amator zagrałby lepiej niz on. Mad :!: :!:

Cóż, nie wiem szczerze mówiąc, co tak wam się w nim nie podoba ;s
bring it on
Odpowiedz

Beast King, "Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)" - ojej bo właśnie na rzecz scjentologii upadła lakrymologia, biedny tool, biedna współczująca toolica.
Laughing

Tom Cruise - dobry.
Kto mnie irytuje? Scarlett Johansson.
Odpowiedz