- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie!
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 393
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Amy napisał(a):Beast King napisał(a):Wszyscy aktorzy mnie jednako wkurwiają, bo za robienie z siebie małpy zbijają grubą kase - a ja nie! 
co za tróóó
A jakże! Prawdę powiedział przeca.
Kill them all
Kill them all for slander
Kill them all
And mute their ways
- Liczba postów:
- 315
- Liczba wątków:
- 10
- Reputacja:
-
0
Jessica Alba
Shane West
John Travolta, ten to tak z wyjątkami, np. Sekcja 8 mi się podobała, ale kilka innych filmów z nim do bani, a może nawet nie same filmy, ale on.
bring it on
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
A ja nienawidzę
Angeliny Jolie (bo robi z siebie wampa, a nim nie jest)
Renifer Lopez (Ona w ogóle jest aktorką, czy klownem?)
Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
Katie Holmes (patrz wyżej)
Jest jeszcze wielu niby-aktorzyn, których nie trawię ale mi z głowy wylecieli (a może jednak z żołądka) 8) 8) 8)
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
Toolica napisał(a):Toma Cruisa (bo należy do kościoła scjentologicznego)
A chuj to kogo obchodzi?
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 573
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
Ja nieznoszę wszystkich piosenkarek i piosenkarzy, którzy pchają się do filmów nie wiadomo po co i Paris Hilton, która jedyne co umie to być szmatą, a ona próbuje być aktorką.
:?
See You At The Bitter End...
- Liczba postów:
- 49
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
buubi napisał(a):Tom Cruise - gdyby ktoś zamiast niego inny grał w "Wojnie Światów", "Raporcie Mniejszości" i wielu innych filmach, to myślę ze zaliczył bym je do swoich faworytów. A tak to jedynie ogladnąłem, posyciłem sie efektami i wyszedłem z kina zniesmaczony jego cukierkowatą gębą 
Każdy aktor, nawet najgorszy amator zagrałby lepiej niz on.

:!: :!:
We barely remember what came before this precious moment, Choosing to be here right now. Hold on, stay inside...
This body holding me, reminding me that I am not alone in This body makes me feel eternal. All this pain is an illusion.