• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najbardziej denerwujący aktor/aktorka

W zakładniku zagrał dobrze, to fakt, ale w reszcie filmów, które widziałem był dla mnie irytujący.
http://myspace.com/khronosband

Profil mojej kapelki.
Odpowiedz

Jeszcze w 'Last Samurai' i 'Ludzie honoru' nie dał ciała. Na super-agenta to on mi nigdy nie pasował.
Odpowiedz

balzac napisał(a):
Corpseone napisał(a):Wkurza mnie Tom Cruise.
lubie go za role Vincenta w filmie 'Zakładnik'.

Noo, lecialo ostatnio jakos na polshicie? Fakt, niezly film. A sam Cruise mial zajebista scene przy oknie metra, wygladal jak drugi Terminator ;D

Swoja droga, zagral tez niezle w Wywiadzie z Wampirem, Oczy szeroko zamkniete (chociaz tam to bardziej rzadzila Nicole Kidman ;D).
Odpowiedz

Wentyl Miller (Skazany na śmierć), chociaż nie wiem, czy w ogóle można nazwać go aktorem
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Odpowiedz

Dorota Chotecka (choć taka z niej aktorka jak z dupy trąba). nie wiem czy kojarzycie, zona młodszego Pazury grała w Miodowych latach. Nie mogę na nią patrzeć.
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

Ta co grała kurwę w 13 posterunku? Nie jest najgorsza, pojawiła się też w Dniu świra. Ryj może i ma zjebany, ale jej dorobku aktorskiego nie sposób negować.
Odpowiedz

hahahaha o czym ty mowisz w ogole? jakiego dorobku aktorskiego?
Odpowiedz

No bo grała w sporej ilości filmach/serialach/spektaklach. Nie żeby to był jakiś wyznacznik jakości, ale jeśli ma się tyle za sobą, to chyba nie jest się jakimś podrzędnym aktorzyną. Zresztą podobnym przykładem jest ta laska, co gra w Daleko od noszy. Ta pielęgniarka z tym ostro zjebanym ryjem, ciemne włosy. Przecie ona siedzi w tym interesie od dawien dawna, najbardziej ją pamiętam z tych kabaretów olgi lipińskiej (tam się pojawiała, nie oglądałem bo mnie wkurwiały tylko z tamtąd mi się najbardziej kojarzy). To jest przykład brzydkiego kaczątka w szołbiznesie.
Odpowiedz

w filmach kilku co najwyzej, glownie epizody
a seriale to panie daj pan spokoj, niedlugo powiesz ze bracia mroczek to aktorzy

co do spektakli to nie wiem, moze i tak, ale nie rozpatrujemy tutaj dorobku teatralnego
Odpowiedz

Hm nie wiem, tak mi się tylko wydawało. Zresztą można to łatwo sprawdzić:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Dorota_Chotecka

Pożegnanie z Marią (1993, jako Żona Tomasza)
Polska śmierć (1994, jako Gość na imieninach)
Pestka (1995, jako uczestniczka przyjęcia)
Nic śmiesznego (1995, jako dentystka Stefa)
Awantura o Basię (1995, jako aktorka)
Wirus (1996, jako kelnerka)
Nocne graffiti (1996, jako kobieta na drodze)
Awantura o Basię (1996, jako Aktorka)
Szczęśliwego Nowego Jorku (1997, jako żona Azbesta)
Złotopolscy (jako dziennikarka Beata Kryńska)
Prostytutki (1997, jako Tania)
Zaklęta (1997, jako Sabina)
Pokój 107 (1997, jako Prowadzaca biuro wynajmu mieszkań)
13 posterunek (1997-1998, jako Jola)
Miodowe lata (1998-2003, jako Danuta Norek)
13 posterunek 2 (2000, jako Jola)
Anna Karenina (2000, jako Lisa)
Dzień świra (2002, jako właścicielka psa w pociągu)
Całkiem nowe lata miodowe (2004, jako Danuta Norek)
Statyści (2006, jako Ela)
Wszyscy jesteśmy Chrystusami (2006, jako Nauczycielka Sylwka)
Ranczo (2006, jako Więcławska)
Ranczo Wilkowyje (2007, Więcławska)
Halo, Hans! (2007, wróżka)

W sumie głównie seriale, ale i znane filmy też się pojawiają. Fakt, to tylko epizody.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):No bo grała w sporej ilości filmach/serialach/spektaklach. Nie żeby to był jakiś wyznacznik jakości, ale jeśli ma się tyle za sobą, to chyba nie jest się jakimś podrzędnym aktorzyną.

Kiedy większość tych ról to epizody to niestety - jest się Tongue
"Naród wspaniały - tylko ludzie chuje" - Józef Piłsudski
Odpowiedz

Aaa chwilunia. To że ktoś gra wyłącznie epizodycznie nie oznacza od razu że jest fajtłapą. Raczej to wynika z tego, że najbardziej pasuje do roli drugoplanowej, 3cioplanowej i świetnie je odgrywa. Myślę, że i do takich pierdółkowatych ról też trzeba mieć talent, a że wybierają często akurat tą a nie inną aktorkę, to napewno nie przypadek.
Odpowiedz

kończ waść wstydu oszczędź
Odpowiedz

Dobra, dawaj nawijkę o "poprawności artystycznej" i "refleksie światła" buahahah
Odpowiedz