• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najładniejsza aktorka...

Frieda napisał(a):Oh nie! Zarówno ja jak i zapewne Thora nie będziemy wstanie żyć, z myślą, że tak zacna osobistość, nigdy nas nie przeleci. O kurwa, przeleć mnie błagam, nadaj sens memu istnieniu Crying or Very Sad

Zauważ, że to Ty zacząłeś się bawić w ocenianie mnie /żal mi cię, musisz być strasznie brzydka itd/. - więc nie miej pretensji, że odpłaciłam się tym samym. Zresztą nie nazwałabym tego co napisałam ocenianiem. Po prostu napisałam sobie, tak samo jak rozmawiam z Tobą, od tak - dla zabicia czasu Big Grin

PS: wydaje mi się, oceniając sposób w jaki piszesz, to sam jesteś dzieciak względem mnie, ew. bardzo cofnięty w rozwoju dziadek.

Stwierdziłem tylko ze jeśli ci nie przeszkadzają operacje i kobiety po nich oceniasz jako ładne to po prostu masz problem z uroda. Ty oceniłaś to jaki jestem czyli wg ciebie ograniczony.
Odpowiedz

Ale jeśli kobieta po operacji jest ładna wg. mnie to dlaczego mam nagle sobie wmówić "ona miała operację, czyli dla zasady, nie podoba mi się" ?

Ładne jest to, co jest dla mnie ładne. Nie ważna jest droga do tego. Jedna jest naturalnie piękna, inna wygląda zjawiskowo kiedy sobie skróci nos (chociaż, to słaby przykład, bo większość kobiet po operacji nosa nadal jest nie ładna :p) no i co? To jest raczej kwestia tolerancji wobec pomagania sobie w byciu ładnym. Jak komuś się uda ładne wyglądać, to mu nie powiem; ty brzydalu w tapecie po operacji.

Masło maślane, ale chyba to chciałam powiedzieć.
Odpowiedz

Ładna po operacjach może być nie przeczę ale to jest sztuczne co wg mnie ja dyskwalifikuje. Dla mnie kobieta nie musi być ideałem piękna, niech po prostu jest sobą. A co do tematu żadna, podkreślam żadna z hollywoodzkich aktorek mi sie nie podoba.
Odpowiedz

A pod jakim względem dyskwalifikuje operacja czegokolwiek aktorki z drugiego końca świata? Smile
I tak nigdy nie będzie tarmosił jej silikonowych piersi, możesz się ograniczać jedynie do patrzenia, tak samo jak się patrzy na obrazy - czy ktoś mówi, że obraz jest brzydki, bo jest namalowany a nie, zapełniony żywymi ludźmi?

Wydaje mi się, że pomyliłeś pojęcia, piękna kobieta z wymarzona partnerka, bo jak sam powiedziałeś, ta druga piękna być nie musi (tzn. i tak będzie w Twoich oczach, jeśli bedziesz ja kochał bla bla bla i takie tam:p)
Odpowiedz

Frieda napisał(a):I tak nigdy nie będzie tarmosił jej silikonowych piersi, możesz się ograniczać jedynie do patrzenia, tak samo jak się patrzy na obrazy - czy ktoś mówi, że obraz jest brzydki, bo jest namalowany a nie, zapełniony żywymi ludźmi?

Chodzi mi o zachwyty niektórych ludzi na widok takich kobiet. Ok jest ładna ale bez przesady. Dobra mniejsza z tym. W moje gusta jest ciężko trafić Tongue
Odpowiedz

Axel napisał(a):niech po prostu jest sobą

Ale aktorstwo nie polega przecież na "byciu sobą", wręcz odwrotnie Neutral przecież wiadomo że w filmie, czy zwłaszcza w profesjonalnej sesji fotograficznej z największego paszteta można zrobić bóstwo :]
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):
Axel napisał(a):niech po prostu jest sobą

Ale aktorstwo nie polega przecież na "byciu sobą", wręcz odwrotnie Neutral przecież wiadomo że w filmie, czy zwłaszcza w profesjonalnej sesji fotograficznej z największego paszteta można zrobić bóstwo :]

Używając zwykłego photoshopa Wink też da rade. A operacje plastyczne to chyba nie aktorstwo. Smile
I to o byciu sobą nie mówiłem odnośnie aktorek tylko kobiet normalnych które robią sobie operacje.
Odpowiedz

Ha! Właśnie mi się przypomniało Big Grin był sobie taki polski film "Billboard". Grała w nim przeurocza Rosjanka Yekaterina Guseva.

http://www.filmweb.pl/Yekaterina+Guseva,...on,id=5685
^
Chociaż na tym zdjęciu wcale ładnie się nie prezentuje, co innego w samym filmie (coś dla fanów naturalności).
Odpowiedz

1998: Billboard jako Tania

[Obrazek: x39qu2.gif]
Odpowiedz

Jedna aktorka mi sie ostatnio spodobała ;> Zawsze są wyjatki
http://www.filmweb.pl/Megan+Fox,filmogra...,id=138899 :> fajna;p

http://farm1.static.flickr.com/151/42135...ad756b.jpg
Odpowiedz

Axel napisał(a):Jedna aktorka mi sie ostatnio spodobała ;> Zawsze są wyjatki
http://www.filmweb.pl/Megan+Fox,filmogra...,id=138899 :> fajna;p

http://farm1.static.flickr.com/151/42135...ad756b.jpg

Hmm, kiedyś na Pudelku, którego regularnie czytuję :p określono ją mianem nowej Angeliny Jolie (czyli łączy ją coś z kobietą, której tak strasznie nie lubisz :p)
Odpowiedz

Może jedynie oczy Tongue Moze w wieku Angeliny będzie wyglądała tak samo :> teraz jest niezła ;P
Odpowiedz

Frieda napisał(a):określono ją mianem nowej Angeliny Jolie
1000 razy ladniejsza od angeliny i nie ma takiej kanciastej mordy
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):
Frieda napisał(a):określono ją mianem nowej Angeliny Jolie
1000 razy ladniejsza od angeliny i nie ma takiej kanciastej mordy
O nasza piękność przyszła ;P