- Liczba postów:
- 26
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
pfff. ma ładne pełne usta i śliczne oczy. niektóre kobiety nawet przy dwóch warstwach tapety nie są nawet w połowie tak ładne - w ogóle pokaż mi kobietę, która nie ma zdjęć, na których wyszła nieciekawie. każdy czasem gorzej wygląda.
poza tym, nie jest ona dla mnie najpiękniejszą kobietą na świecie. o wiele bardziej podoba mi sie Thora Birch.
- Liczba postów:
- 26
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
to było tylko po to, żeby uzmysłowić niektórym jak strasznie bezsensowne jest wytykanie niektórym tapety, czy rzekomych operacji plastycznych.
- Liczba postów:
- 29
- Liczba wątków:
- 0
- Reputacja:
-
0
osobiście uważam że gdyby nie były tak wychudzone to Angelina Jolie i Keira Knightley byłyby w czołówce. A tak to ciężko jest w ogóle znaleźć aktorkę, która bez make-up`u wygląda tak bosko jak z nim :/ .
A mi pinche tio
Lo heche al rio
En un lago frio
Heche a todos tus niĂąos
- Liczba postów:
- 26
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
Nazywasz mnie dzieciakiem, a sam masz dziecinne podejście, mówiąc mi, że Thora nie jest ładna. Dla MNIE jest. Bycie ładnym jest względne, jeśli jesteś taki dorosły powinieneś o tym wiedzieć. Dla Ciebie jest brzydka no i git. Nie interesują mnie Twoje preferencje co do wyglądu, więc nie musisz tak uparcie podkreślać, że coś Ci się nie podoba.
Mi jest żal tych wszystkich ludzi, którzy wkoło wytykają innym brak naturalnego wyglądu, a przecież prawie każda kobieta używa tuszu, trochę mniej dokłada kredkę. Czy to już jest tona tapety, czy jeszcze nie?
A operacje mi nie przeszkadzają, BO MNIE NIE OBCHODZĄ. Nawet gdybym była strasznie brzydka, to widzisz w tym jakiś problem? Musisz być bezdennie ograniczonym człowiekiem. Współczuję.
- Liczba postów:
- 3,503
- Liczba wątków:
- 6
- Reputacja:
-
1
Axel możesz wracać do transformerów, bo lalka pozamiatała cię i to bez żelu nawilżającego.