• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

nagrywarka dvd rw

Hmm polecacie jakas w miare tania ;> taka do 170 zł ;> bo mam wybor miedzy lite-on za wlasnie 170 lub samsungiem za 140 zł Big Grin a moze jakas inna propozycje macie ?
Odpowiedz

mam lajtona jak wielu moich znajomych i nikt nie ma z nimi problemów. Jarają praktycznie wszystko. Ja ją kupiłem bo taką mi polecono, a polecono bo w swojej cenie jest najlepsza :] (zdaniem funfli którzy się znają na sprzęcie)
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Jałokim napisał(a):mam lajtona jak wielu moich znajomych i nikt nie ma z nimi problemów. Jarają praktycznie wszystko. Ja ją kupiłem bo taką mi polecono, a polecono bo w swojej cenie jest najlepsza :] (zdaniem funfli którzy się znają na sprzęcie)
a po ile ja kupiles ?
Odpowiedz

ja jase sprawiłem za bodajrze 270, ale to było siakiś rok temu. Nawet nie wiem jaki to konkretnei model, a nie chce mi sie papierów wyciagać coby sprawdzic ;P
[inwizobol mołd]Jam jest siewcą uśmiechów, a mordy smutne mem gruntem ornym, na którem krzak bananowca owocem nie skąpi[/inwizobol mołd]
Odpowiedz

Axel napisał(a):Hmm polecacie jakas w miare tania ;> taka do 170 zł ;> bo mam wybor miedzy lite-on za wlasnie 170 lub samsungiem za 140 zł Big Grin a moze jakas inna propozycje macie ?
Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze w serwisach to wlasnie samsungow jest zawsze najwiecej, a lite-ony sa chyba od 160 pln i ja osobiscie nie narzekam, podobnie do moich kumpli. Z tego co mi wiadomo LG robi tez naprawde niezle nagrywarki, a ceny sa takie jak lite-onow
Odpowiedz

Rumian napisał(a):Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze w serwisach to wlasnie samsungow jest zawsze najwiecej, a lite-ony sa chyba od 160 pln i ja osobiscie nie narzekam, podobnie do moich kumpli. Z tego co mi wiadomo LG robi tez naprawde niezle nagrywarki, a ceny sa takie jak lite-onow

niom, LG też miałem nagrywarke CD i nigdy zadnych problemów nie było. Wszystko sie jarało przy wszystkich prędkosciach. Teraz leży u mnie w szafie w 100% sprawna. Nadal mam jako drugą stacje siakiegos skromnego ROMka LG, który jest ze mną od począdku
Odpowiedz

apropos wlasnie nagrywarki CD-RW LG - moze ktos chcialby kupic za 50 pln? w swietnym stanie 52x 24x 52x nigdy nie bylo z nia problemow
Odpowiedz

LiteOn powiadacie ? i zero problemów ? Tongue
no tak bede mówic o nagrywarach CD ale tej samej firmy Tongue otuż pierwsza nagrywara była ogolnie dobra... miałem ponad rok, przygoda jaka sie jej przytrafiłą to rozsypka płyty podczas odtwarzania (dyskografia IM heh i to nie moja Wink) otworzyłem wyczysciełem i hulała... teraz mam drugą i.... jest dziwna heh... nagrywa mi tylko płytki Verbatim !!!! tylko i wyłącznie, inna jak wsadze to mi nie dokoncza zapisu i jest po płycie Tongue tak wiec troche to dziwne... ale poniekąd nauczka na przyszłosci - nie kupujcie tandentych tanich płyt czy to CD czy DVD - od tego sie najzwyczajniej jecia nagrywarki... no a nagryware DVD owszem nie długo kupuje... jaką zobacze ale chyba LiteOn'a Big Grin
Odpowiedz

mam pytanko: czym sie różnią płytki dvd-r+ od dvd-r- ?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości