07-12-2006, 12:50 PM
Hmm polecacie jakas w miare tania ;> taka do 170 zł ;> bo mam wybor miedzy lite-on za wlasnie 170 lub samsungiem za 140 zł
a moze jakas inna propozycje macie ?

Jałokim napisał(a):mam lajtona jak wielu moich znajomych i nikt nie ma z nimi problemów. Jarają praktycznie wszystko. Ja ją kupiłem bo taką mi polecono, a polecono bo w swojej cenie jest najlepsza :] (zdaniem funfli którzy się znają na sprzęcie)a po ile ja kupiles ?
Axel napisał(a):Hmm polecacie jakas w miare tania ;> taka do 170 zł ;> bo mam wybor miedzy lite-on za wlasnie 170 lub samsungiem za 140 złNie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze w serwisach to wlasnie samsungow jest zawsze najwiecej, a lite-ony sa chyba od 160 pln i ja osobiscie nie narzekam, podobnie do moich kumpli. Z tego co mi wiadomo LG robi tez naprawde niezle nagrywarki, a ceny sa takie jak lite-onowa moze jakas inna propozycje macie ?
Rumian napisał(a):Nie wiem ile w tym prawdy, ale slyszalem ze w serwisach to wlasnie samsungow jest zawsze najwiecej, a lite-ony sa chyba od 160 pln i ja osobiscie nie narzekam, podobnie do moich kumpli. Z tego co mi wiadomo LG robi tez naprawde niezle nagrywarki, a ceny sa takie jak lite-onow