• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Na kogo byś zagłosował w następnych wyborach?

Jeden lepszy od drugiego... kogobyśmy nie wybrali i tak będzie źle...

Jak zwykle przemawia przeze mnie niezachwiany optymizm :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

Wiadomo, ze nie mozna glosowac ani na katolika, ani na lewaka. Tak wiec Lis i Kwasniewska odpadaja, Lepper tez. Zobaczymy, kogo poprze w wyborach Niklot - to bedzie oczywiscie wowczas jedynie sluszny wybor.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

W buty se wsadz ten twoj Niklot Evil or Very Mad
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

Niestety zaglosuje dopiero w przyszlych wyborach...

Bedzie to na pewno kandydat prawicowy:
Tusk, Kaczynski, kogo tam wystawia. Najwazniejsze, by znowu nie dorwal sie jakis komuch, co albo nic nie robi, albo miesza sie do biznesu i czesze kase, albo szkodzi...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

a czy Tusk tudzież Kaczor cos zrobią ???
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Donald Tusk i Kaczyński się połączą i powstanie Donald Duck! Laughing
Odpowiedz

HEheh, Kaczor Donald.... Tongue LOL , LOL tygodnia...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać Big Grin
Odpowiedz

Krolik napisał(a):a czy Tusk tudzież Kaczor cos zrobią ???
Ja jakoś nie mam wielkiego zaufania ani do jednego z nich dwóch, ale już z dwojga złego lepszy Tusk...
Odpowiedz

Nie, proby wprowadzenie kary smierci na ten przyklad nie mozna uznac za przyklad dzialania...

Zreszta, co mozna zrobic bedac w opozycji to jedno, a co bedac urzedujacym prezydentem, to drugie (aczkolwiek prezydent nie ma jakis specjalnych uprawnien). Gdyby taka sytuacja, jaka byla za Millera zdarzyla sie, gdy prezydentem byl Walesa, to ten przeczolgal by go po schodach Palacu Prezydenckiego...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Prezydent ma uprawnienia tylko z nich nie kzysta. Ma veto moze zglaszc projekty ustaw i odsylac inne do Trybunału i jak czesto to robi?? Problem nie w mozliwosciach a w checi dzialania nasz prezydent woli jezdzic na Ukraine rznac głupa i wielkiego oredownika demokracji. Ona stary aparatczyk PZPR-owski Laughing
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
Odpowiedz

No proszę, ciekawy temat...Dziwi mnie jedynie ten początkowy zachwyt Markiem Borowskim :? Czy rządy lewicy niczega Was nie nauczyły? A Borowski za czasów tych rządów wykazał się jedynie tym, że w odpowiednim czasie uciekł z tonącego okrętu (czy zarobi na tym cokolwiek? Okaże sie).
Ja jako umiarkowany konserwatysta zagłosowałbym (oczywiście jeśli będzie kandydował) na Ziobrę. Ten facet, wie czego chce i jako jeden z niewielu nie był zamieszany w żadna korupcyjną aferę. Wydaje mi się, ze rządziłby krajem w odpowiedni sposób.
Odpowiedz

Ziobro....ahahahahahaha
Odpowiedz

Wiesz jakby to określić lewica nawalila, ale AWS to wszystko zaczelo, wiec sadze ze nie mozna tylko na nich zrzucac winy. Poza tym Borowski jest dosc rozumny i jak sam widzisz pozostal przy swych pogladach lewicowych, ale zrobil wlasna partie. Widocznie tez mial dosc tego co sie z SLD dzieje i dzialo Tongue A zreszta po co ja go tlumacze? Bym na niego glosowala i juz Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Widzę, że krolik nam tu zabłysnął...bystrą odpowiedzią :? Jakbyś coś kiedyś uzasadnił to nie byłoby źle...
A wracając do Borowskiego: nie twierdzę, że cała wina leży po stronie lewicy. Prawica też ma swoje za uszami i nic tego nie zmieni. Mógłbym wprawdzie oddać głos na kogoś spoza kręgów politycznych np. Religę. W zasadzie to sądzę, iż takie rozwiązanie byłoby najlepsze, bo może, zaczęłoby się od prezydenta, a w końcy i rząd powstał by bez ograniczeń personalnych ze względu na partyjną niezgodę.
Odpowiedz

Ziobro - jedyny orędownik prawdy w naszym kraju... jest tak samo nieudolny jak oba kaczory a jego sądy nie opieraja się na faktach a jedynie na pomówieniach . no i nalezy zaznaczyć fakt, iż karierę zrobił najezdzając dość nieudolnie (tu jest paradoks gdyż jednak odniosło to skutek) lewicę...brawa dla niego...

trza go było jeszcze posłuchać jak się wypowiadał w radiu maryja na temat koncertu gorgorotha w krakowie...ciemnokgród.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości