- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Studiuje politologię i chciał bym wiedzieć co sądzicie o potencjalnych następcach Jego Ekscelencji Kwaśniewskiego 8)
Who cares what you expect
What is politically correct?
All my ideas are in bad taste
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 149
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Ja nie zagłosowałbym na nikogo, bo moim zdaniem, zmiana prezydenta i tak w naszym kraju nic nie pomoże... Bedzie coraz gorzej i gorzej aż dojdzie do "krachu"...
www.splash.glt.pl | Tyle lat chodziłem do szkoły i nadal umiem tylko przeklinać
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
To jest jakieś wyjście ale jak nie głosujesz to nie masz prawa narzekać, bo nie robisz nic by cokolwiek zmienić.
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 645
- Liczba wątków:
- 30
- Reputacja:
-
0
Tak tylko, ze Borowski jak na mój gust zbyt ugodowy i układowy jest, jednakże z całej ten chołoty najbardziej w me gusta trafia...
Z pewnością nie głosowałbym na dwóch skurwieli : Jana chuja Rokitę za zawiśc wymazaną grubą krechą na jego gebie i hipokryzję no i na Giertycha z wiadomych względów...
P>s z perspektywy lat minionych należy stwierdzic jedna, uiż kwasniewski dobrym prezydentem dla Polski jest...
P.s zyjemy w takim kraju gdzie prezydent głową państwa jest jedynie w teorii, więc radze podywagowac na temat przyszłego premiera...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
- Liczba postów:
- 351
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
ogladales rozmowe kwacha z lisem?
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Nie mam niestety polsatu
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
Jezeli bedzie kandydowal Borowski, to na Borowskiego zaglosuje

Tyle w tej kwestii

A jak nie on to bede myslec, zadne leppery, giertychy, rokity i tuski
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
- Liczba postów:
- 204
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Oczywiście ze moze byc ktos z tej 4. Leszek M. byl premierem to i oni moga gorsi nie będą
Get off my case and...
- Liczba postów:
- 761
- Liczba wątków:
- 8
- Reputacja:
-
0
a mnie już mierzi co się wyprawia w tej polskiej polityce. Co by nie robili i tak nie jest dobrze. Aż szkoda marnować czas na tę bandę zdziecinniałych dupków probujących się przekrzyczeć przez siebie podczas jakiejkolwiek dyskusji w tv, czy gdziekolwiek. Żałosne
Taki strach odczuwa się patrząc w mrok i widząc tam coś, co przymierza się, by cię pożreć
- Liczba postów:
- 117
- Liczba wątków:
- 2
- Reputacja:
-
0
No jest jeszcze jedno wyjście - iść do wyborów i oddać, z premedytacją, głos nieważny. Brakuje mi takiego rozwiązania (które funkcjonuje w Rosji - o ile dobrze pamiętam) jak głosowanie przeciw wszystkim. Nad Borowskim zaś musiałbym się głęboko zastanowić - mimo wszystko wydaje mi się to facet bez wyrazu. A co gorsza czasami odnoszę wrażenie, że skokiem do SDPL zaczyna imitować twórczych prawicowców jak Jan już-nie-Maria Rokita, którzy w ciągu 10 byli już w 20 różnych partiach.
"Matplaneta zróżniczkuje, przecałkuje, spierwiastkuje. My kosmici Pi i Sigma dwa matplanetyczne znaki..."
- Liczba postów:
- 283
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Cranmer napisał(a):Brakuje mi takiego rozwiązania (które funkcjonuje w Rosji - o ile dobrze pamiętam) jak głosowanie przeciw wszystkim.
Ha! Dokladnie! Trzeba by to naszym "kochanym" politykom zaproponowac

Istnieje tylko obawa, ze gdyby taka opcja przeszla, to bysmy zostali bez prezydenta.

hock:
"Nie, czlowiek nie uczy sie na wlasnych bledach. Powtarza te same do znudzenia, az wreszcie nabiera wprawy i wychodza mu one coraz lepiej."