• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Na czym gracie?

tez mam berbel polmuz Wink po tym jak go podkręciłem brzmi lepiej niż Ulricha więc nie jest taki zły :> dobra ta Tromsa?
Mind.In.A.Box :* :* :*
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):dobra ta Tromsa?
Hmmm... teraz trudno mi powiedziec, bo na centralce mam strasznie kijowe naciagi /: (rezonans premiera i oryginalny tromsa z lat 70-tych[; ), zeby wydobyc z niej miecho musialem przykleic spory kawalek gabki do uderzanego i wsadzic dwie srednie poduchy[[[[[; i dudni miesiscie[; i slychac ze tlumiona, a o tomie nie warto wspominac[; naciag to jeszcze gorsza porazka[; i rezonansu brak /: , jak zmienie na co najmniej Attacki to bede mogl je ocenic[; narazie brzmi imho lepiej niz wytlumiony Polmuz(:
Pozdro(:
Odpowiedz

to nie tak źle Wink co do naciągów to polecam Evans G1 imho najlepsze naciągi mam taki na werblu i jestem całkiem zadowolony pomimo, że werbel polmuza to brzmi nie aż tak źle.
Odpowiedz

ZAK'owska kopia SPECTORA neck thru. Przystawki akt. EMG JJ. Teraz szukam okazji na oryginalnego SPECTORA USA.

Dodam, że mam teraz drugiego takiego podobnego ZAK'a, z tym, że nie nek sru. Czeka go lyftyng, zmiana bebechów, chce wstawić takie przystawki jak w pierwszym basie mam (EMG JJ).

Mój wzmak to head Hartke 3500. Do niedawna używałem do niego paczki Hartke vx4x10'', ale sprzedałem ją i mam teraz 2x10'' na lepszych głośnikach (EMINENCE DELTA). Sprzęt niszczy.
Odpowiedz

Bas Pectra czwórka (wiecej o niej nie wiem, ale jest niezła ^^), jakieś struny, jakiś kabel, starszy wzmacniacz Pioneer i dwie do niego podłączone kolumny JVC 100 W, kostki Fendera, komputer, akustyk Vantage, struny Fendera, pasek jakiśtam, pokrowiec jakiśtam... A oprócz tego stare małe organki Kawasaki jako metronom ^_- I wsio !
Odpowiedz

A ja gram na bongosach o ile ktokolwiek z was strunowych zapaleńców(czyt. napaleńców) wie co to jest Laughing
Jestem poczatkiem konca,jestem miloscia ktora trawi....................
Odpowiedz

mój sprzęcik to: ibanez SZ520QM, fender de lux fat strat, wzmacniacz marshall avt150Head+kolumny, i ch...y efekt zoom'a. Teraz musze kupić POD line 6XT
Odpowiedz

Agape napisał(a):A ja gram na bongosach o ile ktokolwiek z was strunowych zapaleńców(czyt. napaleńców) wie co to jest Laughing
ja wiem, ale ja garowy jestem Tongue
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):
Agape napisał(a):A ja gram na bongosach o ile ktokolwiek z was strunowych zapaleńców(czyt. napaleńców) wie co to jest Laughing
kumpela kupiła sobie ostatnio czarny zestawik perla i sie nim tak zachwyca a ja niewiem co w tym takiego wspaniałego ja wole zywy kawałek drewna z kawałkiem cielęcej skóry
Odpowiedz

a ja gram, a przynajmiej usilnie próbuje, na estrerelli klasycznej jak się patrzy i z promocji jeszcze. Big Grin

i na flecie barakowym t.jorga Rolleyes
cynizm to przyjemna forma mówienia prawdy.
Odpowiedz

nie wiem co jest zlego w mt-2? no wolalbym mega distortion (ten czerwony) ale nie mozna nigdzie dostac....a mt-2 mi odpowiada jak na razie(podlaczony do kompa)
Big Grin Stay Happy Big Grin
Odpowiedz

Agape napisał(a):
Aeroth napisał(a):
kumpela kupiła sobie ostatnio czarny zestawik perla i sie nim tak zachwyca a ja niewiem co w tym takiego wspaniałego ja wole zywy kawałek drewna z kawałkiem cielęcej skóry
oh wspaniałości w tym co niemiara ;] ja mam tylko część sprzętu w chacie, reszte na salce ale jest wypucowany do granic możliwości Smile ale nie każdy to czuje, to troche jak ze sklejaniem samolotów nie każdy lubi. Ja nie cierpię.
A z Pearla to się chyba każdy cieszy a ja to bym dostał orgazmu na miejscu.
Odpowiedz

Aeroth napisał(a):
Agape napisał(a):
Aeroth napisał(a):
oh wspaniałości w tym co niemiara ;] ja mam tylko część sprzętu w chacie, reszte na salce ale jest wypucowany do granic możliwości Smile ale nie każdy to czuje, to troche jak ze sklejaniem samolotów nie każdy lubi. Ja nie cierpię.
hehehehehe wiesz jest taki czarny i lsniący i wstyd powiedzieć ale kumpela jak na nim gra ubiera zawsze długa spudnice bo twierdzi ze wygodniej w takiej niż w spodniach (osobiscie to ja w spudnicy grac nieumiem) ja i tak wole moje naturalne bongosy ale narazie zawiesiłam działalnosc artystyczną w dokształcaniu sie bo mam małe dziecko w domciuSad i chaławowac niemoge Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
Odpowiedz

Agape napisał(a):
Aeroth napisał(a):
Agape napisał(a):
Aeroth napisał(a):
hehehehehe wiesz jest taki czarny i lsniący i wstyd powiedzieć ale kumpela jak na nim gra ubiera zawsze długa spudnice bo twierdzi ze wygodniej w takiej niż w spodniach (osobiscie to ja w spudnicy grac nieumiem) ja i tak wole moje naturalne bongosy ale narazie zawiesiłam działalnosc artystyczną w dokształcaniu sie bo mam małe dziecko w domciuSad i chaławowac niemoge Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad Crying or Very Sad
jeśli gra na podwójnej stopie to może i wygodniej Wink
twoje to dziecko, że tak się cicho starasz? Tongue Teraz się cieplej robi to będziesz mogła sobie wyjść na dwór i popukać.
A ja szukam werbla bo to moje to... Smile
Odpowiedz

heh dziecko po czesci mojeTongue tzn moja młodsza siostraTongue a werbel no własnie cos mi sie obiło o uszy ze ktoś ze znajomych ma do sprzedania a co do stopki to ona za głupia jest zeby na podwójnej grac to tylko blądynka Laughing
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 15 gości