• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Na czym gracie?

To dziala w ogole ? Wink
Odpowiedz

no i to jak! ;>
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):ja gram na różowym basie który ma na imię Hrup. To tyle co o nim można powiedzieć, jako, że nie ma ani firmy ani nic a kosztował mnie 0zł. Wszyscy mówią, że to najohydniejsza rzecz jaką w życiu widzieli, a ja za takie coś to gryze ;>
Nie ma firmy ? Tongue
Toz to bass firmy Defil Wink
Odpowiedz

Cytat:no i to jak! ;>

Nie chodzilo mi o wkladanie do rowa tylko czy da sie na tym normalnie pograc
Odpowiedz

Ambivalent napisał(a):
Cytat:no i to jak! ;>

Nie chodzilo mi o wkladanie do rowa tylko czy da sie na tym normalnie pograc

no nie mów........

no właśnie, da się pograć i to całkiem nieźle. musze tylko wymienić strune E bo już totalnie nie brzmi.

Defil? Wink możliwe. nie dbam ; )
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

No czy sie da,to jabym nei powiedizał,sam miałem gitare Defila,ale w koncu ją połamałem i kupiłem Ibaneza Laughing
Zbyt dobrego sprzętu to oni nie robili Wink
Odpowiedz

Ja w tej chwili mam:
- Squier Affinity Strat h-s-s z własnymi unikatowymi zdobieniami Smile tylko niestety lakier ma już trochę obdarty...
- piec Peavey Blazer 158
- efekt EXAR MD-03 Metal Mind
- struny d'Addario
- kostki zwykle Dunlopa.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Blackfox napisał(a):
Rumian napisał(a):
Blackfox napisał(a):ja gram na różowym basie który ma na imię Hrup. To tyle co o nim można powiedzieć, jako, że nie ma ani firmy ani nic a kosztował mnie 0zł. Wszyscy mówią, że to najohydniejsza rzecz jaką w życiu widzieli, a ja za takie coś to gryze ;>
to poprosimy zdjecie tego basidła zobaczymy czy ci wszyscy sie myla czy moze nie Big Grin

zdjęcia mam robione przed chwilą telefonem, z uwagi, że brakuje mi baterii w cyfrówce Tongue
niestety nie oddają tego oczojebnego różu.

[Obrazek: zdjcie0471uc.jpg]
[Obrazek: zdjcie0451qc.jpg]

Ozesz ku,rwa, bez urazy ale wiekszego gowna nie widzialem, nawet gitary na allegro za 350zl sa lepsze!
[Obrazek: 1996_filosofem.jpg]
Odpowiedz

a nie mówiłam :D wszyscy tak mówią :D
spoko czyli chujowo
Odpowiedz

Oooooo kvrwa!!! Laughing Laughing Laughing Fajne! Teraz to mówią, że gówno, ale jak się kiedyś całe forum zabijało o rózowa ramoneskę to już nikt nie pamięta Wink
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
Odpowiedz

Ja mam cos takiegoSmile

[Obrazek: 160315.jpg]
Odpowiedz

Krzychun napisał(a):Ja mam cos takiegoSmile

[Obrazek: 160315.jpg]
madafaka !!

mam pytanie.....zbliża się gwiazdka i pomyślałem żeby wziąć coś do gitary...ale nie wiem co...może coś poradzicie/polecicie ...zaznaczam że jestem początkujący
Odpowiedz

Ramone napisał(a):mam pytanie.....zbliża się gwiazdka i pomyślałem żeby wziąć coś do gitary...ale nie wiem co...może coś poradzicie/polecicie ...zaznaczam że jestem początkujący

W takim razie najlepiej stojak, wtedy przynajmniej zawsze bedziesz ja mial pod reką i czesto cwiczyl Surprised

EDIT: mowie powaznie, jak dopiero zaczynasz to szkoda pieniedzy na jakies rarytasy bo i tak ich nie wykorzystasz jak nalezy.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.
no chyba ze kupisz multiefekt - drozsze ale jednak warto - ja mam zooma gfx3 (kupionego przy okazji w andorze jakies 150 pln taniej Big Grin) i jest calkiem niezly
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości