12-13-2005, 05:55 PM
To dziala w ogole ?
![Wink Wink](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/wink.png)
Blackfox napisał(a):ja gram na różowym basie który ma na imię Hrup. To tyle co o nim można powiedzieć, jako, że nie ma ani firmy ani nic a kosztował mnie 0zł. Wszyscy mówią, że to najohydniejsza rzecz jaką w życiu widzieli, a ja za takie coś to gryze ;>Nie ma firmy ?
Cytat:no i to jak! ;>
Ambivalent napisał(a):Cytat:no i to jak! ;>
Nie chodzilo mi o wkladanie do rowa tylko czy da sie na tym normalnie pograc
Blackfox napisał(a):Rumian napisał(a):Blackfox napisał(a):ja gram na różowym basie który ma na imię Hrup. To tyle co o nim można powiedzieć, jako, że nie ma ani firmy ani nic a kosztował mnie 0zł. Wszyscy mówią, że to najohydniejsza rzecz jaką w życiu widzieli, a ja za takie coś to gryze ;>to poprosimy zdjecie tego basidła zobaczymy czy ci wszyscy sie myla czy moze nie
zdjęcia mam robione przed chwilą telefonem, z uwagi, że brakuje mi baterii w cyfrówce
niestety nie oddają tego oczojebnego różu.
Krzychun napisał(a):Ja mam cos takiegomadafaka !!
Ramone napisał(a):mam pytanie.....zbliża się gwiazdka i pomyślałem żeby wziąć coś do gitary...ale nie wiem co...może coś poradzicie/polecicie ...zaznaczam że jestem początkujący
aXe Rose napisał(a):statek ma trochę racji, najpierw trochę pograj, żebyś się zorientował na jakim brzmieniu Ci zależy, i dopiero wtedy inwestuj w efekty gitarowe. Ja przez pół roku grałem na samym piecu.no chyba ze kupisz multiefekt - drozsze ale jednak warto - ja mam zooma gfx3 (kupionego przy okazji w andorze jakies 150 pln taniej