• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Na czym gracie?

KISIEL napisał(a):No pewno ! Pancury są takie straszne, że uciekam na ich widok.
Twój mózg to jeden wielki stereotyp.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Twój mózg to jeden wielki stereotyp.

Twój współczynnik kojarzenia, rozróżniania i wreszcie - pojmawania zagadnień a la ironia, jest równa współczynnikowi mojej ogłady. Mniej niż "0". Skapowała ? Yap-yap ?
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Twój współczynnik kojarzenia, rozróżniania i wreszcie - pojmawania zagadnień a la ironia, jest równa współczynnikowi mojej ogłady. Mniej niż "0". Skapowała ? Yap-yap ?
Nie dziecinko, nie "yap-yap" bo w twojej wypowiedzi ironii brak. Yap, yap.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Nie dziecinko, nie "yap-yap" bo w twojej wypowiedzi ironii brak. Yap, yap.

Zwracam honor padając do Twych krzywych nóg. W końcu wiesz lepiej... Gadka-szmatka nie ma sensu - dziś nie mam ochoty do nabijania postów, więc zamknij już Yapkę. Pozdro, 600.

Odpowiedz

Jesteś gościem co tak podniecał się laską co ma krzywe nogi? Ogarnij się stary bo pojeżdżasz sam siebie.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Jesteś gościem co tak podniecał się laską co ma krzywe nogi? Ogarnij się stary bo pojeżdżasz sam siebie.

Jeśli dziewoja ma równo pod garkiem, to jestem na tyle miłościwy, że moge przymknąć oko na drobne usterki fizyczne. A poza tym, mistrzu, nie mam zwyczaju podniecać się "laskami". Minimalnie lepsze są kobiety.

Odpowiedz

Kurde kisiel, jako twój "były ideał" czuję się dogłębnie dotknięta i poruszona. Sama nie wiem co z tym zrobię, chyba wezmę z ciebie przykład i przeleję żale na forum. To ponoć pomaga.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Jeśli dziewoja ma równo pod garkiem, to jestem na tyle miłościwy, że moge przymknąć oko na drobne usterki fizyczne. A poza tym, mistrzu, nie mam zwyczaju podniecać się "laskami". Minimalnie lepsze są kobiety.
Czyli jesteś mentalnym impotentem.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):jako twój "były ideał" czuję się dogłębnie dotknięta i poruszona

Cieszę się. Btw - ideały się zjebały.

-Rene- napisał(a):Sama nie wiem co z tym zrobię, chyba wezmę z ciebie przykład i przeleję żale na forum.

Ewidentnie ktoś musi odwalać robotę za Ciebie, interpretowując Tobie sens moich wypowiedzi. Otóż nie - to nie są żale. Jesteś mi obojętna, lecz czasem miło mi jest się pośmiać z Twojej wirtualnej dla mnie osoby.

Książę 2 napisał(a):Czyli jesteś mentalnym impotentem.

Już chyba "rozmawialiśmy" na ten temat i podobno - "masz to gdzieś". Impotencie z amnezją.

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Już chyba "rozmawialiśmy" na ten temat i podobno - "masz to gdzieś". Impotencie z amnezją.
Jako inwalida jedziesz u mnie na taryfie ulgowej. Allah kazał darzyć ułomnych tym większym miłosierdziem.
Odpowiedz

Książę 2 napisał(a):Jako inwalida jedziesz u mnie na taryfie ulgowej. Allah kazał darzyć ułomnych tym większym miłosierdziem.

Jak mniemam to jest zamiast "kvltowego" : "BUAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAH"... Dobrze, wyrabiasz się.

Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Jak mniemam to jest zamiast "kvltowego" : "BUAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAH"... Dobrze, wyrabiasz się.
Wzleciałeś ponad poziomy żałosności więc nawet kultowe "bahahaha" nie jest w stanie tego wyrazić. Shit happens.
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Wzleciałeś ponad poziomy żałosności więc nawet kultowe "bahahaha" jest w stanie tego wyrazić.

Naum się pisywać po polskiemu.

Odpowiedz

Ekhem... Masz ze sobą jakiś problem?
Odpowiedz

kisiel pokaz jakas niekonwencjonalna zagrywke z chujem w reku
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości