11-24-2006, 12:32 AM
KISIEL napisał(a):No pewno ! Pancury są takie straszne, że uciekam na ich widok.Twój mózg to jeden wielki stereotyp.
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
KISIEL napisał(a):No pewno ! Pancury są takie straszne, że uciekam na ich widok.Twój mózg to jeden wielki stereotyp.
-Rene- napisał(a):Twój mózg to jeden wielki stereotyp.
KISIEL napisał(a):Twój współczynnik kojarzenia, rozróżniania i wreszcie - pojmawania zagadnień a la ironia, jest równa współczynnikowi mojej ogłady. Mniej niż "0". Skapowała ? Yap-yap ?Nie dziecinko, nie "yap-yap" bo w twojej wypowiedzi ironii brak. Yap, yap.
-Rene- napisał(a):Nie dziecinko, nie "yap-yap" bo w twojej wypowiedzi ironii brak. Yap, yap.
Książę 2 napisał(a):Jesteś gościem co tak podniecał się laską co ma krzywe nogi? Ogarnij się stary bo pojeżdżasz sam siebie.
KISIEL napisał(a):Jeśli dziewoja ma równo pod garkiem, to jestem na tyle miłościwy, że moge przymknąć oko na drobne usterki fizyczne. A poza tym, mistrzu, nie mam zwyczaju podniecać się "laskami". Minimalnie lepsze są kobiety.Czyli jesteś mentalnym impotentem.
-Rene- napisał(a):jako twój "były ideał" czuję się dogłębnie dotknięta i poruszona
-Rene- napisał(a):Sama nie wiem co z tym zrobię, chyba wezmę z ciebie przykład i przeleję żale na forum.
Książę 2 napisał(a):Czyli jesteś mentalnym impotentem.
KISIEL napisał(a):Już chyba "rozmawialiśmy" na ten temat i podobno - "masz to gdzieś". Impotencie z amnezją.Jako inwalida jedziesz u mnie na taryfie ulgowej. Allah kazał darzyć ułomnych tym większym miłosierdziem.
Książę 2 napisał(a):Jako inwalida jedziesz u mnie na taryfie ulgowej. Allah kazał darzyć ułomnych tym większym miłosierdziem.
KISIEL napisał(a):Jak mniemam to jest zamiast "kvltowego" : "BUAAAAAAAAHAHAHAAAAAAAH"... Dobrze, wyrabiasz się.Wzleciałeś ponad poziomy żałosności więc nawet kultowe "bahahaha" nie jest w stanie tego wyrazić. Shit happens.
-Rene- napisał(a):Wzleciałeś ponad poziomy żałosności więc nawet kultowe "bahahaha" jest w stanie tego wyrazić.