• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

My Dying Bride

The_hanged_man napisał(a):
Corpseone napisał(a):Żaden keybord nie jest w stanie zastąpić tych skrzypiec
Dało sie to we znaki na ostatnim koncercie Majdanka. Pozatym cały koncert byl niezbyt udany
Mowisz o Metalmanii? Przeciez z wszystkich koncertów MDB jakie mialem okazje oglądać ten był własnie zdecydowanie najlepszy,pod kazdym względem.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

The_hanged_man napisał(a):Pozatym cały koncert byl niezbyt udany

hmmm o ile raczej ciężko mnie nazwać fanem MDB(nie że nie lubię, tylko po prostu niezbyt często słucham) to koncert na metalmanii mi się bardzo bardzo bardzo podobał
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Mam ich longsleeve`a z RMS Tongue
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

aleś Ty fajofski !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):
Dało sie to we znaki na ostatnim koncercie Majdanka. Pozatym cały koncert byl niezbyt udany
Mowisz o Metalmanii? Przeciez z wszystkich koncertów MDB jakie mialem okazje oglądać ten był własnie zdecydowanie najlepszy,pod kazdym względem.

Spodziewałem się dużo więcej i tyle.
Zbyt bardzo ich lubię aby uznać że "było zajebiście"
"Ostatnią czarodziejską różczke widziałem wbitą w pizde czarodziejki zgwałconej w Sarajewie" - Arturo Perez Reverte, "Życie jak w Madrycie"
Odpowiedz

R_amze_S napisał(a):

Spodziewałem się dużo więcej i tyle.
Zbyt bardzo ich lubię aby uznać że "było zajebiście"
Nie kumam Cie. Widziałeś ich wcześniej na żywo?
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości