• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mudvayne - mistrzostwo czy chała...

KelThuz napisał(a):czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio

kindermetale , odwiedzajcie lepiej www.kinderhunt.tk Tongue
Nie ma za co,niektórzy ludzie po prostu są z lekka irytujący Evil or Very Mad
A tak swoją drogą polecam gorąco ten link,faktycznie wszyscy "kindermetale" powinni tam wchodzić!Jak troszkę poczytają to powinni dojść do wniosku,że istnieją ludzie głupsi od stereotypowych dresów Laughing Jeśli na tym polega bycie "tró" to ja jeśli mam być zaszufladkowany do jakiejś kategorii już wolę "kindermetalizm".Może dlatego,że powtarzanie "kurwa" kilkanaście razy na minutę i filozofia polegająca na zjeżdżaniu wszystkich oprócz siebie niezbyt mi pasują? Laughing Angry
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone
Odpowiedz

Mudvane ... Podoba Mi Sie Tylko Jak Wiekszoscie 'Dig' ... Ale Piosenka Bo Teledysk Chujowy Moim Skromnym ... A Zespol Tak 2/10 ... Ni Porywa Mnie Zupelni ... Mozna Zasnac Przy Tym ... Ale Nic ... Mi Sie Nie Podoba Ale Nie Besztam Jakos Konkretnie .....
I'm not like you
So uplifted, hiding from the truth
I'm not like you
Overlooking, all in front of you

I'm not like you
I'm not like you
Odpowiedz

mudvayne- napewno nie mistrzostwo, aczkolwiek zespół beznadziejny...
Odpowiedz

mudvayne nie jest taki zły. death blooms, dig i happy? sa dobre w ryj, 8) nie wiem o co wam chodzi. jak dla mnie warty polecenia jak całość.
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Nie za dużo znam ich utworów, ale ten który akurat miałem okazje przesłuchać pozostawił dziwne wrażenie... mowa tu o kawałku Mudvayne -Goodbye... taki strasznie "dobijający" i niewesoły utwór... tyle znam... jak cała reszta jest w tym stylu to się nie dziwie, że ten zespół nie ma entuzjastów... poprostu nie żyją... wszyscy się powiesili...
Drifting
In the Air
Above a Cold Lake...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości