Forum Rockmetalshop
Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - Wersja do druku

+- Forum Rockmetalshop (http://forum.rockmetalshop.pl)
+-- Dział: Co mi w duszy gra... czyli dywagacje i dewiacje muzyczne }:-] (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-co-mi-w-duszy-gra-czyli-dywagacje-i-dewiacje-muzyczne)
+--- Dział: Inna muzyka... (http://forum.rockmetalshop.pl/forum-inna-muzyka)
+--- Wątek: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... (/thread-mudvayne-mistrzostwo-czy-cha%C5%82a)

Strony: 1 2

Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - Dami - 02-02-2005

Moim zdaniem ten zespół za ciekawy nie jest. Ich muzyka wlatuje prawym uchem a wylatuje lewym (lub odwrotnie Laughing ) Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat) i dlatego chciałbym poznac waszą opinie na temat Mudvayne'a. Piszcie co wam sie podoba o tym zespole

Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - hegemon88 - 02-02-2005

Dami napisał(a):Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat)

Kindermetalom mowimy tutaj zdecydowane NIE!

A co do Mudvayne to chujowy zespol, nienawidze ich bezgranicznie.

0/10

Nie inaczej!

Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - gannon - 02-02-2005

hegemon88 napisał(a):

to spierdalaj Evil or Very Mad

(forum zdaje się jest dla wszystkich :? )

- Pandora - 02-02-2005

hegemon po prostu tradycyjnie musiał zjechać wszystko, co sie komukolwiek podoba :?

Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - hegemon88 - 02-02-2005

gannon napisał(a):(forum zdaje się jest dla wszystkich :? )

Co nie znaczy ze nie nalezy tepic przejawom pozerstwa i kindermetalizmu. Swego czasu nawet prowadzilem na forum duskforest/arcanum specjalny dzial poswiecony walce z kinder metalami i tropiacy tam przejawy kindermetalizmu.

Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - Kalin - 02-02-2005

gannon napisał(a):
hegemon88 napisał(a):

to spierdalaj Evil or Very Mad
Buahaha tekst roku!! Laughing

A co do tematu, to nie lubie Mudvayn'a podoba mi siętylko w miare "Dig" reszta wogóle mi nie podchodzi.

Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... - gannon - 02-02-2005

hegemon88 napisał(a):Co nie znaczy ze nie nalezy tepic przejawom pozerstwa i kindermetalizmu. Swego czasu nawet prowadzilem na forum duskforest/arcanum specjalny dzial poswiecony walce z kinder metalami i tropiacy tam przejawy kindermetalizmu.

chcesz się podbudować jaki jesteś pożyteczny czy pochwalić?

ZOMO

- KelThuz - 02-02-2005

czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio

- ReTuRn - 02-02-2005

Och, wilecy trómetalowcy mogli pokazac swoja wyzszosc... I pochwalic sie niekonwencjonalnym poczuciem humoru, zas hegemon88 to juz mial odpowiedzialne stanowisko i moze nawet chcial konkurencje dla inkwizycji zrobic...

- qba32167 - 02-02-2005

Ja standard nic nie mamdo tej kapel ani nie są specjalnie dobrzy ani nie są totalną klapą poprostu...
5/10 i żeby sie nikt nie czepiał mnie Smile

- Hair of the dog - 02-03-2005

mnie sie tez tylko dig podoba...ale jak na nich patrze to juz przestaje Big Grin

- XdkyX - 02-03-2005

KelThuz napisał(a):czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio

kindermetale , odwiedzajcie lepiej www.kinderhunt.tk Tongue
rozklada mnie ten link Smile

- Dami - 02-04-2005

hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...

- Calmwater - 02-04-2005

Dami napisał(a):hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...
Nie ma potrzeby,przecież widzisz,że taki tró jak hegemon ma podobne zdanie do Twojego,więc Ty (choć może o tym nie wiesz) też jesteś tró a hegemon widzi w Tobie zagrożenie i tępi konkurencję Laughing Swoją drogą stronka o black metalowcach też na forum gdzieś była Wink
A tak na poważnie:Jak komuś Twój wiek przeszkadza,to albo jest debilem,albo większość mówi do niego "dziadku" Big Grin Co do kapeli-podoba mi się średnio,słyszałem kilka kawałków,ale jakoś szybko o nich zapomniałem.

- Dami - 02-05-2005

dzieki Calmwater...