Mudvayne - mistrzostwo czy chała... -
Dami - 02-02-2005
Moim zdaniem ten zespół za ciekawy nie jest. Ich muzyka wlatuje prawym uchem a wylatuje lewym (lub odwrotnie
) Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat) i dlatego chciałbym poznac waszą opinie na temat Mudvayne'a. Piszcie co wam sie podoba o tym zespole
Re: Mudvayne - mistrzostwo czy chała... -
hegemon88 - 02-02-2005
Dami napisał(a):Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat)
Kindermetalom mowimy tutaj zdecydowane NIE!
A co do Mudvayne to chujowy zespol, nienawidze ich bezgranicznie.
0/10
Nie inaczej!
gannon - 02-02-2005
hegemon88 napisał(a):Dami napisał(a):Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat)
to spierdalaj
(forum zdaje się jest dla wszystkich :? )
-
Pandora - 02-02-2005
hegemon po prostu tradycyjnie musiał zjechać wszystko, co sie komukolwiek podoba :?
hegemon88 - 02-02-2005
gannon napisał(a):(forum zdaje się jest dla wszystkich :? )
Co nie znaczy ze nie nalezy tepic przejawom pozerstwa i kindermetalizmu. Swego czasu nawet prowadzilem na forum duskforest/arcanum specjalny dzial poswiecony walce z kinder metalami i tropiacy tam przejawy kindermetalizmu.
Kalin - 02-02-2005
gannon napisał(a):hegemon88 napisał(a):Dami napisał(a):Ja jednak nie jestem zbyt zaawansowany wiekowo (15 lat)
to spierdalaj
Buahaha tekst roku!!
A co do tematu, to nie lubie Mudvayn'a podoba mi siętylko w miare "Dig" reszta wogóle mi nie podchodzi.
gannon - 02-02-2005
hegemon88 napisał(a):Co nie znaczy ze nie nalezy tepic przejawom pozerstwa i kindermetalizmu. Swego czasu nawet prowadzilem na forum duskforest/arcanum specjalny dzial poswiecony walce z kinder metalami i tropiacy tam przejawy kindermetalizmu.
chcesz się podbudować jaki jesteś pożyteczny czy pochwalić?
ZOMO
-
KelThuz - 02-02-2005
czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio
-
ReTuRn - 02-02-2005
Och, wilecy trómetalowcy mogli pokazac swoja wyzszosc... I pochwalic sie niekonwencjonalnym poczuciem humoru, zas hegemon88 to juz mial odpowiedzialne stanowisko i moze nawet chcial konkurencje dla inkwizycji zrobic...
-
qba32167 - 02-02-2005
Ja standard nic nie mamdo tej kapel ani nie są specjalnie dobrzy ani nie są totalną klapą poprostu...
5/10 i żeby sie nikt nie czepiał mnie
-
Hair of the dog - 02-03-2005
mnie sie tez tylko dig podoba...ale jak na nich patrze to juz przestaje
-
XdkyX - 02-03-2005
KelThuz napisał(a):czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio
kindermetale , odwiedzajcie lepiej www.kinderhunt.tk
rozklada mnie ten link
-
Dami - 02-04-2005
hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...
-
Calmwater - 02-04-2005
Dami napisał(a):hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...
Nie ma potrzeby,przecież widzisz,że taki tró jak hegemon ma podobne zdanie do Twojego,więc Ty (choć może o tym nie wiesz) też jesteś tró a hegemon widzi w Tobie zagrożenie i tępi konkurencję
Swoją drogą stronka o black metalowcach też na forum gdzieś była
A tak na poważnie:Jak komuś Twój wiek przeszkadza,to albo jest debilem,albo większość mówi do niego "dziadku"
Co do kapeli-podoba mi się średnio,słyszałem kilka kawałków,ale jakoś szybko o nich zapomniałem.
-
Dami - 02-05-2005
dzieki Calmwater...