- Liczba postów:
- 828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
hegemon po prostu tradycyjnie musiał zjechać wszystko, co sie komukolwiek podoba :?
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
- Liczba postów:
- 1,458
- Liczba wątków:
- 33
- Reputacja:
-
0
czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio
- Liczba postów:
- 1,828
- Liczba wątków:
- 11
- Reputacja:
-
0
Och, wilecy trómetalowcy mogli pokazac swoja wyzszosc... I pochwalic sie niekonwencjonalnym poczuciem humoru, zas hegemon88 to juz mial odpowiedzialne stanowisko i moze nawet chcial konkurencje dla inkwizycji zrobic...
"All that's left to say is: Farewell"
- Liczba postów:
- 975
- Liczba wątków:
- 31
- Reputacja:
-
0
KelThuz napisał(a):czemu ten temat w dziale Heavy/Power/Thrash? do innej muzyki go, wio
kindermetale , odwiedzajcie lepiej www.kinderhunt.tk 
rozklada mnie ten link
mozesz miec twarde lawki,
ja mam miekkie skory.
- Liczba postów:
- 7
- Liczba wątków:
- 1
- Reputacja:
-
0
hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...
- Liczba postów:
- 347
- Liczba wątków:
- 22
- Reputacja:
-
0
Dami napisał(a):hegemon88 to jak słucham metalu i mam 15 lat to źle? czemu? 8) to co może mam zacząć słuchać hip hopu albo techno...
Nie ma potrzeby,przecież widzisz,że taki tró jak hegemon ma podobne zdanie do Twojego,więc Ty (choć może o tym nie wiesz) też jesteś tró a hegemon widzi w Tobie zagrożenie i tępi konkurencję

Swoją drogą stronka o black metalowcach też na forum gdzieś była
A tak na poważnie:Jak komuś Twój wiek przeszkadza,to albo jest debilem,albo większość mówi do niego "dziadku"

Co do kapeli-podoba mi się średnio,słyszałem kilka kawałków,ale jakoś szybko o nich zapomniałem.
I will make it go away
Can`t be here no more
Seems this is the only way
I will soon be gone